×

Korg Kaossilator 2 Handheld Synthesizer Pad Kontrol

Marka: Marka Sahibi : Amerika
27368

4.476,61 TL (135,00 $)

%3 kampanyalı fiyatı

4.342,32 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Korg Kaossilator 2 Handheld Synthesizer

Korg'un popüler dokunmatik pad işlemcilerinin olanaklarını genişleten KAOSSILATOR 2 el tipi synthesizer, Korg'un sıcak synth seslerini avuç içine yerleştiriyor. 150 davul, synth ve akustik enstrüman sesine sahip, parmak hareketiyle çalınmaya hazır. Müzikal vizyonunuza uygun olan tonlama, anahtar ve not aralığını seçerek, KAOSSILATOR 2'nin dokunmatik pad'i farklı tarzlarda kolayca çalmanızı sağlar. İki bağımsız loop bankasında çaldığınızı kaydedebilir, susturabilir, aralarında geçiş yapabilir ve hatta kaydedilmiş loop'larınızı ve performanslarınızı microSD/SDHC kartına (dahil değildir) kaydedebilirsiniz. Büyük bir ses ve büyük bir yaratıcı potansiyele sahiptir ve yine de KAOSSILATOR 2 el tipi synthesizer cebinize sığar.

Korg KAOSSILATOR 2 El Tipi Synthesizer Özet:

  • Üretim ve performansa yaklaşım için yenilikçi bir yol
  • Akıllı kayıt özellikleri
  • Kapsamlı performans özellikleri



Üretim ve performansa yaklaşım için yenilikçi bir yol

Korg'un tüm dokunmatik pad ürünleri gibi, KAOSSILATOR 2, oluşturmanın ve performans sergilemenin farklı bir yolunu sunar. KAOSSILATOR 2, synth programlaması veya sekans oluşturmak yerine anlıklık üzerine odaklanır. Prodüksiyona başlamak için sadece rastgele bir ses ve arpège örüntüsü seçin ve pad'e dokunmaya başlayın! İşittiğiniz şeyden hoşlanıyorsanız, bunu iki loop bankasından birine kaydedin ve devam edin. Hoşunuza gitmezse, ilham bulana kadar 150 ses arasında kolayca gezinebilirsiniz.

Canlı performans yapıyorsanız, KAOSSILATOR 2'yi şovunuza nasıl kolayca entegre edebileceğinize şaşıracaksınız. Arpeggiator'ı çalıyor olduğunuz diğer şeyle eşleştirmek için tap tempo'ya sahipsiniz ve seçilebilir tonlamalar ve anahtarlar, KAOSSILATOR 2'yi çalmaya başlamadan önce müziğinize "akort" yapmanıza olanak sağlar. Anlık synth soloları için harika bir seçenek ve ilham anında yakalamanız için kolayca alınabilecek bir cihazdır.

Akıllı kayıt özellikleri

KAOSSILATOR 2'nin genişletilmiş kayıt yetenekleri, orijinal KAOSSILATOR hayranıysanız hemen favoriniz olacak. Artık fikirlerinizi kaydedebileceğ

iniz iki loop bankası ve kaydedilmiş loop'larınızı ve performanslarınızı microSD/SDHC kartına (ayrı olarak satılır) kaydedebilirsiniz! Yaratıcı potansiyeli daha da genişletmek için, anlık olarak sesinizi, enstrümanınızı veya yakalamak istediğiniz başka bir şeyi örnekleme yapmak için kullanabileceğiniz dahili bir mikrofon bulunmaktadır. Kaydınızı daha fazla kontrol etmek için kullanabileceğiniz harici mikrofon girişi de mevcuttur.

Kapsamlı performans özellikleri

KAOSSILATOR 2 ile bir ton performans potansiyeline sahip olursunuz. Sadece elektronik türler için uygun olan geniş bir synth ses yelpazesine sahip olmanın yanı sıra, PCM örneklenmiş davullar ve akustik enstrümanlar da diğer tarzlara uyum sağlar. Ve KAOSSILATOR 2'nin etkileyici ses setinden en iyi şekilde faydalanmak için, daha karmaşık performanslar için iki loop bankası arasında sessizleştirme ve geçiş yapma yeteneğinden memnun kalacaksınız. Swing ve gate süresi kontrollerine sahip gate arpeggiator'ı da eklerseniz, Korg KAOSSILATOR 2'de büyük bir performans potansiyeli elde etmiş olursunuz!

Korg KAOSSILATOR 2 Handheld Synthesizer Özellikleri:

  • Loop kaydı ve kapsamlı performans özelliklerine sahip dokunmatik pad synthesizer
  • 150 adet Korg synth, davul ve enstrüman sesi
  • İki adet loop kayıt bankası, karmaşık desenler ve şarkılar oluşturmanızı sağlar
  • Dahili mikrofon ve harici mikrofon girişi, kendi seslerinizi loop'larınıza eklemenizi sağlar
  • Loop'larınızı ve performanslarınızı kaydetmek için microSD/SDHC kart desteği
  • Her yerde ve her zaman yaratımlarınızı dinlemek için dahili hoparlör
  • Loop bankalarını karıştırmak için crossfade dokunmatik şerit
  • Her bir loop bankası için susturma işlevi, ek performans seçenekleri sunar
  • 4 x AA pil ile çalışır veya isteğe bağlı güç kaynağı ile kullanılabilir.

Korg Kaossilator 2 Handheld Synthesizer Pad Kontrol Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

DJ Pad Kontrol Çok Satanlar