×

Korg KingKORG 61-Key Analog Modeling Synthesizer Analog Synthesizer

Temin Edilemiyor

Korg KingKORG 61-Key Analog Modeling Synthesizer

Korg KingKORG Analog Modelleme Performans Sentezi, sahnede tamamen ayarlanabilir synth tonlarını kullanmanızı sağlar. Gerçek bir analog synthtan beklediğiniz tüm osilatörler, filtreler ve modülasyon aletlerine sahiptir ve onları çalıştırmak için ihtiyaç duyduğunuz kontrol düğmelerine sahiptir. Gerçek bir vakumlu ön amplifikatör ve eski zaman efektlerinin etkileyici bir koleksiyonu resmi tamamlar. Ama bu kadarla sınırlı değil. Bir vokoder, USB I/O ve güçlü bir arpejleyici ekleyerek her türlü gösteriye hazır olabilirsiniz. Canlı performansçı göz önünde bulundurularak tasarlanan Korg KingKORG synth, ihtiyaç duyduğunuz tüm aletlere ve daha fazlasına sahiptir.

Korg KingKORG Analog Modelleme Sentezi Öne Çıkanlar:

  • Güçlü modelleme, etkileyici osilatör tonları sunar
  • KingKORG, istediğiniz klasik filtre seslerini sunar
  • Tonunuzu kontrol edebilmek için ön panel düğmelerini kullanın


Güçlü modelleme, etkileyici osilatör tonları sunar

Korg KingKORG synth üzerinde 3-osilatör x 2-timbre tasarımı, kalın ve zengin sesler üretebilmenizi sağlar. Yeni geliştirilen XMT (Xpanded Modeling Technology) modelleme ses motoru, geniş bir tonal varyasyon yelpazesi üreten özel bir Korg teknolojisidir. KingKORG, çeşitli tür ve sayıda osilatör kombinasyonları içeren önceden ayarlanmış algoritmalar sağlar, böylece ihtiyacınız olan sesleri ayarlayabilirsiniz. Osilatör algoritmaları arasında testere dalga, kare dalga ve gürültü yanı sıra birçok PCM/DWGS algoritması bulunur.

Tonunuzu kontrol edebilmek için ön panel düğmelerini kullanın

Korg KingKORG'un kullanıcı arayüzü performans odaklıdır! Her temel kontrol panelin önünde hızlı bir şekilde erişilebilir. KingKORG, kullanım kolaylığı için bloklara ayrılmıştır. Her blok, o işlem için ihtiyacınız olan tüm fonksiyonları sağlar. Bloklar arasında Osilatör, Filtre, Amplifikatör, LFO, EQ, efektler ve daha fazlası bulunur. Her şeye kolayca erişilebilir, derin menü gezintisine gerek kalmaz. Hızlı değişiklikler için KingKORG, sekiz favori sesinizi ve ayarınızı anında çağırmanız için sekiz düğmeye sahiptir.

KingKORG, istediğiniz klasik filtre seslerini sunar

Korg, KingKORG'un filtrelerinin en iyisi olmasını sağlamak için çok zaman harcadı. Tipik synth filtrelerinin yanı sıra, Korg, '70'lerde kurşun ve bas için kullanılan analog monofonik synthlerin filtrelerini, '80'lerin yeni dalga müziğinde kullanılan polifonik synthlerin filtrelerini ve Korg'un ünlü MS-20'nin filtrelerini yeniden üretti. Bu filtreler sadece muhteşem bir sese sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda kullanımı kolaydır ve hızlıca ayarlanabilir. KingKORG'un analog modelleme teknolojisi, yeni ve vintage tonları şekillendirmede eşsiz esneklik sağlar.

Korg KingKORG Analog Modelleme Sentezi Özellikleri:

  • Canlı performans ihtiyaçlarına uygun 61 tuşlu analog modelleme sentezi
  • Her seviyedeki kullanıcılar için güçlü osilatörler ve modelleme filtreleri
  • Vakumlu tüp sürücü, zengin harmonikler ve güçlü distorsiyon ekler
  • Üç efekt bölümü, sesinize mükemmel dokunuşları eklemenizi sağlar
  • Geniş kontroller sayesinde ayarları anında ayarlayabilirsiniz
  • Dahili vokoder
  • Korg monotribe veya MS-20'yi kontrol etmenizi sağlayan CV/GATE OUT jakı
  • Korg'un mükemmel XMT (Xpanded Modeling Technology) ses motoru
  • MIDI In, Out; USB/MIDI portu

Korg KingKORG 61-Key Analog Modeling Synthesizer Analog Synthesizer Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Son Gezdiğiniz Ürünler

Synthesizer Çok Satanlar