×

Korg MR-1000 Dijital Kayıt Cihazı

Marka: Marka Sahibi : Japonya
Temin Edilemiyor

Korg MR-1000 - Dijital Kayıt Cihazı

Korg MR-1000, daha önce yalnızca büyük plak şirketlerinin kullanabildiği teknolojiyi stüdyoda kullanarak final karışımlarınızı arşivlemenin avantajını sunar. MR-1000, 1-bit teknolojisinin (SACD formatında kullanılan) saf sadakati ve esnekliğini size sunar. Aynı zamanda konum kaydı, yayın gazeteciliği, canlı müzik performansları, prova ve şarkı yazma oturumları için mükemmel bir seçimdir. 1-bit/5.6MHz formatında kaydederek, hayatınızın en önemli anlarının etkileyici ayrıntılarla kaydedildiğinden ve geleceğin getirebileceği her şeye hazır olduğundan emin olursunuz. Ayrıca stüdyoda mükemmel son karışım ve arşivleme avantajları da sunar.

Korg MR-1000 Özellikleri:

  • Yüksek kaliteli 1-bit/5.6MHz masaüstü/portatif kayıt ve oynatma
  • Üst kalite mikrofon ön amplifikatörleri, fantom gücü, dahili limitör ve USB
  • Dahil yazılım, 1-bit kayıtları WAV ve AIFF formatlarına dönüştürebilir
  • Birden fazla kayıt formatını destekler


Yüksek kaliteli 1-bit/5.6MHz kayıt ve oynatma

MR-1000, stüdyoda son karışımlarınızı kaydetmek ve arşivlemek isteyen profesyoneller için mükemmel bir araçtır, kompakt boyutu ve taşınabilirliği ise konum kaydı için idealdir. Her ne amaçla olursa olsun, yeni yüksek 5.6MHz hızında kaydetme avantajını elde edersiniz. Seçtiğiniz DAW/donanım sistemde tüm parçalarınızı kaydettikten ve düzenledikten sonra, doğrudan veya analog bir toplama mikseri aracılığıyla MR-1000'e karıştırma yapabilirsiniz. Bu size yüksek hızlı 1-bit teknolojisinin mükemmel sadakatini sunar ve bilgisayarınıza aktarıldığında AudioGate sayesinde seçtiğiniz mastering formatına dönüştürülebilir. Ayrıca, 1-bit formatında yedekleme yapmak, karışımınızı gelecekteki olası kullanımlar için "geleceğe uyumlu" hale getirir.

Üst kalite Preamp'ler ve USB

Masaüstü MR-1000, üst kalite mikrofon ön amplifikatörleri, fantom gücü ve dahili limitör ile birlikte kombinasyon XLR/1/4" giriş bağlantıları içerir. Maksimum esneklik için hem XLR hem de RCA çıkışları sunulmaktadır. Yüksek hızlı USB bağl

antısı, dosyaların kaydedici ile bilgisayar arasında kolayca aktarılmasını sağlar. MR-1000, AC gücü veya mobil özgürlük için AA pillerle çalışır.

Entegre Yazılım Ücretsizdir

MR-1000, Korg'un yenilikçi ve güçlü AudioGate yazılımıyla birlikte gelir. AudioGate, 1-bit kayıtları WAV ve AIFF formatlarında çeşitli bit hızlarında dönüştürebilir (ve tam tersi) ve 1-bit dosyaların gerçek zamanlı dönüşümünü ve oynatımını sunar. Ayrıca, DC ofset giderme, kazanç kontrolü ve fade in/out gibi temel işlevleri yapar. Bu kaydedicilerin ve bu özel yazılımın kombinasyonu, kritik projelerinizi ve kaynak kayıtlarınızı hem yakalamak hem de korumak için mükemmel bir sistem sağlar. Büyük plak şirketlerinin ve üst stüdyoların sahip olduğu bu arşivleme yeteneği artık herkes için mevcuttur!

Gerçek Dünya Özellikleri

MR-1000, DSDIFF, DSF ve WSD 1-bit formatları yanı sıra 24-bit/192kHz'ye kadar çözünürlükte çoklu-bit PCM formatını (BWF) destekler. Hem MR-1000 hem de MR-1, bol kayıt süresi için dahili 40GB sabit sürücüye ve kaydedici ile bilgisayarınız arasında dosya transferi için USB 2.0 bağlantısına sahiptir.

Korg MR-1000 Dijital Kayıt Cihazı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Kayıt Cihazları Çok Satanlar