×

Korg Opsix FM Synthesizer

Marka: Marka Sahibi : Japonya
60277

24.870,08 TL (750,00 $)

%3 kampanyalı fiyatı

24.123,91 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Opsix, klasik dijital sythlerin yeni ve kapsamlı bir baştan yaratılışını temsil ediyor. Korg'un wave sequencing'i wavestate ile daha güçlü,, daha müzikal ve  daha kolay erişilebilir bir şekilde geri getirirken yaptığı gibi, opsix'in FM ses üretimine yaklaşımı da inanılmaz derecede esnek ve benzersiz bir synth ile sonuçlandı.

Opsix, "değiştirilmiş" altı operatörlü bir FM synthesizer'dır. Kolaylıkla erişilebilir operatör mikseri ve geleneksel FM'in çok ötesine geçen esnek ses motoru ile bu cihaz, dijital synthesizerların potansiyelini en üst seviyeye çıkarır.

Opsix, tüm kuşakların müzisyenleri için kullanışlı bir araçtır - her yönden modern, size geleceğe bir bakış sunmak için gerekli temellere geri dönüyor. Synth'lerde yeni veya eski olun, ses zevkinize tamamen benzersiz bir katkı veya orijinal bir FM sadeliği arıyorsanız, opsix tüm beklentileri ve daha fazlasını karşılayacaktır.

Tam Spektrumlu Ses Deneyimi

opsix, eşleşecek seslere sahip, diğerlerinden farklı olarak dijital bir sentezleyicidir. Bir sonraki müzikal projenize ilham vermek için yüzlerce taze, son teknoloji sesi anında keşfedin! Parmaklarınızın ucunda özelleştirmenin gücüyle daha da ileri gidin. Ön paneldeki renkli kontroller, buzlu, ışıltılı çanlardan bulanık, derin baslara kadar ses özelliklerinde çarpıcı değişiklikler için kolay erişim sağlar. Opsix, bir frekans keşfi dünyasını ve çok çeşitli dinamik olasılıkları ortaya çıkaran tamamen yeni bir araçtır.

Operatör Mikseriyle Aydınlanın

Her sesin kalbinde, opsix'in Operatör Mikseri bulunur - keşfetmeye davet eden altı fader ve düğmeden oluşan basit bir set. Her parça, bir sesi belirtmek için kırmızı veya bir modülatör için mavi yanar. Bu kontrolörlerin konumunu değiştirmek, müzikal fikirlerinize taze bir hayat katmak için yeni ses şekillendirme olanakları sunar. Bu basit, uygulamalı iş akışı, tıpkı sunduğu sesler gibi, opsix'i bu kadar benzersiz yapan şeyin bir parçasıdır.

 Doğrudan Uygulamalı Kontrol

İster bir ön ayar üzerinde değişiklik yapıyor olun ister sıfırdan bir yama oluşturuyor olun, sağdaki altı veri giriş düğmesi, ihtiyacınız olan parametrelere hızlı erişim ve büyük OLED ekranla sorunsuz bir şekilde senkronize edilerek size net, odaklanmış bir yön verir. iş akışınız. Mikserle birleştiğinde, yeni sesler yaratmayı çok kolay ve en önemlisi eğlenceli hale getirir!

Radikal Korg MS-20 düşük geçişli/yüksek geçişli filtreden, sesinize eski bir his veren güçlü ama pürüzsüz Korg PolySix alçak geçişli filtreye kadar analog tarzı filtrelerin tamamı arasından seçim yapın. Rezonanslı iki veya dört kutuplu alçak geçiren, yüksek geçiren, bant geçiren ve bant reddeden filtreler de vardır.

Yaptığınız müzikle ilgili ekran aracılığıyla size görsel geri bildirim sağlayan yerleşik bir spektrum analizörü ve osiloskop bile var.

Six in One Synthesis

Opsix'in özü üstel olmaktan başka bir şey değildir. Dalga biçimleri neredeyse sonsuz şekilde düzenlenebildiği ve modüle edilebildiği için opsix, sayısız sentez türüne benzeyen sonik işi kolayca yapabilir:

Subtractive

İstediğiniz sesi elde etmek için sesin parçalarını çıkarma; en yaygın kullanılan sentezdir. opsix, birçok modern ve klasik ton elde etmek için altı adede kadar zarf ve çok modelli filtreler kullanır.

Yarı Modüler

Sesi değiştirmek için sinyal yollarını yeniden yönlendirme. Algoritmalar bölümündeki bir dönüş, altı mikser parçasının birlikte çalışma şeklini değiştirerek temel sesi önemli ölçüde yeniden şekillendirecek ve hiçbir yama kablosuna gerek kalmayacak.

Analog (Modelleme)

Analog tarzı kontroller ve çok sayıda istiflenebilir dalga formu sizi çok kısa sürede dijitalden analog sese götürür. Derin basların, net lead'lerin, kalın pad seslerinin, bulanık pirinç tonların ve çok daha fazlasının keyfini çıkarın.

Waveshaping

Harmonik veya harmonik olmayan agresif tonlar elde etmek için dalga biçimlerine kasıtlı bozulma eklemek. Bu, karakterle damlayan cesur, keskin tonlar elde etmenize yardımcı olacaktır.

Additive

Dalga formlarını istiflemek ve harmoniklerini harmanlamak, geniş bir uyumlu, uyumsuz ve gerilime dayalı ses yelpazesinin anahtarıdır. Mevcut altı operatörle, kayıt geçmişi boyunca duyduğunuz klasik sesler için zamanda geriye gitme yeteneği de dahil olmak üzere eksiksiz bir FM deneyimi mümkündür.

Klasik FM

Son fakat kesinlikle en az değil, opsix'in son derece esnek ve güçlü mimarisi, gerçek altı Operatörlü FM ile başlar. Sonuç olarak, 80'lerden günümüze binlerce hit üzerinde kesinlikle duymuş olduğunuz imza sesleri ve bugün mevcut olan diğer bağımsız FM synth'lerden çok daha fazla polifoni ile kolayca sunar.

Sesleri fark etmenin ve keşfetmenin tüm bu yolları ile opsix, “geleceğin modern-klasik” synth'i olarak benzersiz bir şekilde uygundur!

Değiştirilmiş Gerçeklik

Eski bir sentez olarak başlayan şey, tamamen farklı bir şeye dönüştü. opsix FM tabanlıdır, ancak klasik sentezle benzerlikler burada sona ermektedir. Altered FM mimarisi, yeni ses bileşenleri sayesinde, daha önce herhangi bir tek sentezin kapsayabileceğinden çok daha geniş bir spektrumda sesler sunar; yeni dalga formları, filtreler, şekillendirme, efektler, LFO'lar, zarflar, modülasyonlar ve daha fazlası, tümü geniş ses yelpazesine dönüşüyor.

 Güçlü Efekt İşleme

opsix, seslerinizi daha da geliştirmek için birlikte kullanabileceğiniz 30 tür yüksek tanımlı efektten oluşan üç blok sağlar. Chorus, Phaser, Delay ve Kompresör gibi kullanılabilir standart efektlerin harika bir karışımından, sesinizi bir sonraki seviyeye çıkaracak birinci sınıf parıldayan yankılara kadar her şey var.

Polifonik Hareket Sıralama

opsix, esneklik ve güç için oluk kutularına rakip olan inanılmaz bir adım sıralayıcıya sahiptir. Herhangi bir seste OYNAT düğmesine basın ve dizilerin karmaşıklığını yaşayın! Her Programın kendine özgü bir dizilimi vardır veya kendi dizinizi oluşturun.

Adım başına altı adede kadar nota kaydedebilir ve her notanın hızını, geçit süresini ve çalma zamanlamasını düzenleyebilirsiniz. Tipik bir 16 adımlı sıralayıcıda mümkün olmayan, uzun cümleler oluşturun veya tıngırdatmaları veya davul rulolarını taklit etmek için zamanlamada ince değişiklikler yapın. Opsix'in hareket sıralayıcısı ayrıca, bir cümle içinde seste yumuşak hareket değişiklikleri yaratarak veya her adımda önemli ölçüde değişen ritimler oluşturarak altı parametreye kadar değişiklikleri kaydetmenize olanak tanır.

Canavar Modülasyon Matrisi

Opsix'in modülasyon olanakları gerçekten akıllara durgunluk veriyor. Altı operatör modu ve 40 önceden ayarlanmış algoritmanın yanı sıra kendinizinkini yaratma yeteneği ile opsix size dinamik ses seçenekleri sunar.

Bu sentez, sinyal zincirinin sonunda gelen işlemcilerle güçlendirilmiştir. MOD bölümü, operatörlerden ayrı olarak üç EG ve üç LFO ile çalışır; ve çok çeşitli yönlendirme olanakları için 12 sanal yama. Dönen ses manzaraları oluşturmak veya seslerinize ritmik hareket eklemek için çok çeşitli modülasyonlar için bu özellikleri kullanın.

Ücretsiz Kütüphane Yazılımı

opsix Sound Librarian, USB aracılığıyla bir bilgisayara bağlı bir opsix üzerindeki verileri görüntülemenize ve düzenlemenize ve ses verilerini opsix ile bilgisayar arasında ileri geri aktarmanıza olanak tanır.

Ücretsiz müzik yazılımı paketi

Opsix, Izotope'un yalnızca şarkı oluşturmanıza değil, aynı zamanda klavye çalma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak "Skoove" ve ayrıca müzik yazılım sentezleyicilerini kullanarak şarkılarda ustalaşmanıza olanak tanıyan "Ozone Elements" dahil olmak üzere Izotope'un çeşitli müzik yazılımlarıyla birlikte gelir. KORG ve diğer markalar. Başka bir deyişle, bu sentezleyiciyi elinize aldığınız anda, müziğinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olacak çeşitli araçlara sahip olacaksınız.

Teknik Özellikler

Klavye

37 tuş (velocity ve release-velocity hassasiyetli)


Ses üretim sistemi

Değiştirilmiş FM ses üreticisi


Maksimum Polifoni

32 ses (veya maksimum 24 ses, ayarlara bağlı değişebilir)


Yapısı

6 operator, 1 filtre, 3 EG, 3 LFO, 3 efekt, step sequencer, arpeggiator


Algoritma

40 preset + kullanıcı algoritması (her programa özel)


Operator

5 mod (FM, Ring Mod., Filter, Filter FM, Wave Folder)


Osilator waveform

21 waveform (Sine, Sine 12bit, Sine 8bit, Triangle, Saw, Saw HD, Square, Square HD, Additive Saw3, Additive Sqr3, Additive Tri3, Additive 12345, Additive 1+2, Additive 1+3, Additive 1+4, Additive 1+5, Additive 1+6, Additive 1+7, Additive 1+8, Noise S/H, Noise White)


Filtre

11 tür (LPF 12, LPF 24, LPF MS-20, LPF POLY6, HPF 12, HPF 24, HPF MS-20, BPF 6, BPF 12, BRF 6, BRF 12)


EG

ADSR


LFO

23 waveform (Triangle, Saw Down, Saw Up, Square, Sine, Sample&Hold, Guitar, Exp. Triangle, Exp. Saw Down, Exp. Saw Up, Step4 Triangle, Step6 Triangle, Step4 Saw Down, Step6 Saw Down, StepRnd:Time, StepRnd:Lvl&Time, StepRnd:Level, Random:Time, Random:Lvl&Time, Triangle + , Saw Down + , Saw Up + , Square +)


V.Patch

12 routing


Efektler

30 tür (Chorus, Unison Ensemble, Phaser, Phaser (BPM) , Auto Pan, Auto Pan (BPM), Flanger, Flanger (BPM) , Rotary Speaker, Auto Wah, Exciter, Enhancer, LFO Filter, 3-Band EQ, Distortion, Guitar Amp, Decimator, Grain Shifter, Master Limiter, Compressor, Delay, Delay (BPM) , Autopan Dly, Autopan Dly (BPM), Tape Echo, Tape Echo (BPM) , Early Reflection, Reverb, Shimmer Reverb, Spring Reverb)


Sequencer

Step Sequencer (16 step'e kadar, step başına 6 notaya kadar)

Motion Sequencer (6 yöne kadar)


Arpeggiator

7 pattern (MANUAL, UP, DOWN, ALT1, ALT2, RANDOM, TRIGGER) fault)


Program sayısı

500 (250 preset program ve 250 kullanıcı programı fabrika ayarıyla)


FAVORITE

64 (16 Slot × 4 Banka)


Kontroller

MODULATION wheel, PITCH wheel, RATIO OP 1–6 knob, LEVEL OP 1–6 slider, DATA ENTRY A–F knob


Girişler/Çıkışlar

Kulaklık (6.3 mm stereo phone jack)

OUTPUT L/MONO ve R (empedance-balanslı 6.3 mm TRS phone jack)

DAMPER (6.3 mm phone jack, yarım-pedal desteklenmez)

MIDI IN ve OUT bağlantıları

USB B port


Güç Kaynağı

AC adaptör (DC12V)


Güç tüketimi

5 W


Boyutları (E × D × Y)

565 × 338 × 90 mm / 22.24" × 13.31" × 3.54"


Ağırlık

2.9 kg / 6.93 lbs


Dahilinde verilenler

AC adaptör


Aksesuarlar (ayrıca satılır)

DS-1H damper pedal, PS-1 pedal switch, PS-3 pedal switch
 

*Tüm ürün, şirket ve standart isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır.
*Ürünlerin görünümü ve özellikleri önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.


Korg Opsix FM Synthesizer Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Synthesizer Çok Satanlar