×

Korg WaveDrum Global Dynamic Percussion Synthesizer Davul Synthesizer

Marka: Marka Sahibi : Japonya
Temin Edilemiyor

Korg Wavedrum Global davul synthesizer'ını kullanarak inanılmaz gerçekçilik ve dinamiklerle dünya çapında bir seçenek olan çarpıcı perküsyon seslerini çalın. Wavedrum Global, süper gerçekçi davul ve perküsyon seslerini üretmek için yenilikçi bir sentez teknolojisinden yararlanarak, akustik ve elektronik perküsyon arasındaki çizgiyi aşar. Bu, Wavedrum'dan çeşitli ifadeler elde etmek için ellerinizi, sopalarınızı, tokmaklarınızı veya fırçalarınızı kullanmanızı sağlar. Hem bağlı bir perküsyoncu olun, hem de egzotiklere ilgi duyan bir elektronik müzisyen olun, Korg Wavedrum Global davul synthesizer'ının neler yapabileceğine şaşıracaksınız.

Korg Wavedrum Global Drum Synthesizer Özellikleri:

  • Seçilebilecek 200 son derece dinamik dünya perküsyon sesi
  • Birden fazla sensör önceden hayal edilemez bir ifade gücü sağlar
  • Eğlenceli çalışma seansları için harici giriş imkanı

Seçilebilecek 200 son derece dinamik dünya perküsyon sesi

Korg Wavedrum Global, nadir ve egzotik dünya perküsyon seslerine odaklanan geniş bir ses setine sahiptir. Darbuka'nın seramik tek deri çıtırtısı, Riq'in zil sesi ve Bendir'in çift derili rezonansı gibi her enstrümanın her nüansını mükemmel bir şekilde yakalar. Hazır olarak 200 ses içerir ve isteğinize göre performans sergilemek veya ayarlamak için kullanılabilir.

Birden fazla sensör önceden hayal edilemez bir ifade gücü sağlar

Akustik perküsyon enstrümanları, nazik veya ani bir fiziksel etkiye doğrudan tepki olarak ses üretir. Wavedrum Global, aynı şekilde ses oluşturur ve her bir ince parmak ve el hareketine (vurma, ovalama, çizme vb.) yanıt verir. Aynı zamanda açık vuruş, şaplak vuruşu, topuk ve ayak parmakları, susturma vb. gibi geleneksel el davulu tekniklerine de yanıt verir. Tabii ki, Wavedrum Global sadece ellerinize değil, aynı zamanda sopalar, tokmaklar ve fırçalar gibi diğer çalma malzemelerine de tepki verir. Kenarın iki farklı çentik tipi, küçük ve büyük, sopalarla kazıyarak tremolo benzeri bir etki elde etmek için kullanılabilir. Kenar seslerini baş seslerle birleştirerek daha zengin ve heyecan verici bir performans oluşturulabilir.

Eğlenceli çalışma seansları için harici giriş

iPad'inizi, davul makinenizi veya diğer ses çalma cihazınızı Wavedrum Global'in 1/8" yardımcı girişine kolayca bağlamak mümkündür. Sonuçta, favori müziğiniz eşliğinde zamanlamayı çalışırken daha eğlenceli olabilir.

Korg Wavedrum Global Drum Synthesizer Özellikleri:

  • El, parmak, fırça ve tokmak vuruşlarına yanıt veren gerçekçi dünya perküsyonu sentezleyici
  • Dünya perküsyon enstrümanlarını ve seslerini kapsayan 200 adet ses
  • 1/8" yardımcı girişi sayesinde iPod'unuzla birlikte jam yapabilme imkanı
  • Pratik yapmanıza yardımcı olacak dahili döngü cümleleri
  • Olağanüstü dinamik performansa izin vermek için dört farklı sensör alanı

Ürünle ilgili bağlantılar

Korg WaveDrum Global Dynamic Percussion Synthesizer Davul Synthesizer Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.