×

Kozmos KDA-24 MH Natural Akustik Gitar

60449

6.050,00 TL

%4 kampanyalı fiyatı

5.808,00 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
İlgili Opsiyon
: Natural
Arka Ağacı
: Maun Arka
Klavye Ağacı
: Zebra Klavye
Ses Tahtası Ağacı
: Maun Ses Tahtası
Ses Tahtası Yapısı
: Lamine
Truss Rod
: Modern Style
Yan Ağacı
: Maun Yan

Kozmos KDA-24 MH NAT Akustik Gitar

Kozmos KDA-24 serisindeki düz akustik ve elektrik akustik gitarlar, son günlerde gittikçe popüler olmaya başlayan Auditorium gövde şekliyle tüm tarzlardaki çalım deneyimlerinize, beste çalışmalarınıza ilham sağlıyor. Gövdesinin arka ve yan kısımlarında kullanılan Afrika’da yetiştirilmiş ağaçlardan olan Sapale Maun ağacı, özellikle orta (mid) seslerde sıcaklığa ve geniş tepkilere sahiptir. Tüm Maun çeşitlerinde olduğu gibi, benzersiz iç nemlendirme nitelikleri güçlü bir ton dengesini ve temeli oluşturur. Bu sayede sıcak orta seslerin yanında en alt seslerden en üst seslere kadar mükemmel bir denge sağlayarak verebilmektedir. Afrika maunu, Orta Amerika çeşitlerinden biraz daha sert bir yapıya sahip olarak, frekans tepkileri daha yüksektir. KDA-24 modellerinin ön kapak kısmında da, bu gitarların arka ve yan kısımlarında olduğu gibi Maun ağacı kullanılmıştır.

Akustik gitar konusunda son derece seçici olan gitaristlerin sevebileceği güçlü ses ve harmoniklerin karışımına ek olarak, rahat ve ergonomik sap formu sayesinde en zor pozisyonlarda bile rahat çalım imkanı sağlayabilmektedir. Gitarın ön ve arka kapaklarını çevreleyen siyah binding işçiliği, kusursuzca sap işçiliğinde de kullanılarak rahat çalım imkanınızı desteklemektedir.

Gövde üzerinin tamamına uygulanan UV-Satin cila işçiliği; pürüzsüz ve mat gövdesinin en iyi şekilde titremesini sağlamanın yanında, günlük kullanımlarınızda oluşabilecek kir ve dış etkenlere karşı gitarınızın ağaçlarını koruyabilmektedir. Uzun süreli performanslarınız göz önüne alınarak tasarlanmış die-cast akort burguları, uzun süreli olarak akordunuzu doğru şekilde tutabilir.

 

Teknik Özellikler  
Gövde Şekli Kızılağaç
Ön Ağaç Sapale Maun
Arka ve Yan Ağaç Sapale Maun
Scale Uzunluğu 25-1/2"
Klavye Ağacı Zebra - Teknik Ağaç
Burgular Die-Cast Akort Burguları
Binding Ön-Arka Gövde Ağaç Birleşimi ve Sap Üzerinde Siyah
Fret Sayısı 20 Fret
Cila UV-Satin (Mat Cila)

 

Kozmos KDA-24 MH Natural Akustik Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Akustik Gitarlar Çok Satanlar