×

Kozmos KDGP-20 Dijital Kuyruklu Piyano

Temin Edilemiyor
Kozmos KDGP-20 Dijital Siyah Kuyruklu Piyano (Tabure & Kulaklık Hediyeli)

Evinizde daima bir kuyruklu piyano görünümüne sahip olmak istediyseniz ve yüksek maliyetler nedeniyle satın almaktan vazgeçtiyseniz Kozmos KDGP-20 tam size göre! Geçmişten günümüze kadar herkesin beğendiği zarafet dolu kuyruklu piyano görünümüne sahip KDGP-20, çok büyük olmayan gövdesi ile her yere rahatça sığabilir ve parlak siyah rengi ile bulunduğu mekana zerafet katacaktır. Örnekleme ses teknolojisi sayesinde doğal ve dinamik piyano seslerini sunar. Çekiç mekanizmalı tuşları, akustik piyano tuş hissiyatına en yakın çalım deneyimlerini sunabilmektedir.

Dahilindeki Bluetooth bağlantısı ile tablet veya akıllı telefonlarınızdaki favori şarkılarınızı kablosuz olarak piyanonuza aktarabilirsiniz. KDGP-20 aynı zamanda birçok öğrenme özelliği ve her yaş için çeşitli piyano uygulamaları içermektedir. Yaşam alanlarınıza katacağı zerafet, en etkileyici piyano deneyimleri ve tüm ailenizin eğlencesi için sadece bir enstrüman olmaktan öte KDGP-20 ideal bir partnerdir.

Zerafet ile Dolu Parlak Siyah Gövde

Kozmos KDGP-20 çok büyük olmayan kuyruklu gövde yapısıyla, evinizin her odasına, küçük sahneleri olan restaurant, bar veya otel lobilerine rahatlıkla sığabilecektir. Gövdesinin özenle cilanlanmış pürüzsüz ve parlak siyah rengi ile bulunduğu her ortama derin bir zerafet ve ekstra güzellik katmaktadır.

Doğal Hissiyatlı Tuşlar

Kozmos KDGP-20’nin çekiç mekanizmalı klavyesi, akustik piyano hissiyatınızı arttıracak şekilde dizayn edilmiştir. Akustik piyanolarda olduğu gibi sol tarafta daha ağır tuşlardan, sağ tarafa daha hafif tuşlara doğru değişken ağırlık yapısı size akustik piyano tuş hissiyatını parmaklarınızın ucuna getirecektir. Gelişmiş çekiç mekanizması yeni başlayan amatörlere gerçek piyano tuşlarını hissettirmenin yanında, deneyimli profesyonellere de tatmin edici ve düzgün bir çalım deneyimi sunabilmektedir. Deneyimli profesyonellerin yanında, birçok piyano eğitimcisininde deneyimleyip beğendiği klavyesi sağlam ve dayanıklı yapısıyla da sizlere uzun yıllar boyunca hizmet edebilecektir.

Gerçek Piyano Sesleri

Kozmos KDGP-20 akustik bir kuyruklu piyanonun derinliğini ve ifadesini veren özel bir ses işlemcisi ve ses örneklerine sahiptir. İçerisindeki piyano sesleri dünyanın en iyi konser piyanolarından üç boyutlu olarak özel stüdyol ortamlarında kaydedilmiş ve en doğal hali korunarak ses işlemcisine yerleştirilmiştir. Bu sayede Kozmos KDGP-20 ile çalarken dünyanın en iyi performans piyanolarını deneyimleme imkanı bulabilirsiniz. Dahilinde bulunan diğer enstrüman sesleri tüm müzik türlerine uygun ve doğru sesleri bulabilmenize imkan veren bir ses paletini sizlere sunmaktadır. Bu sayede piyano sesleri ile birlikte Elektrik Piyano, Yaylılar veya Üflemeliler gibi kategorilerdeki seslere dilediğiniz zaman tek bir dokunuş ile ulaşabilirsiniz.

İlhamınızı Yakalayın ve Kaydedin

Kullanımı kolay şarkı kaydetme fonksiyonu ile ilhamınız geldiğinde anında ve tek bir düğmeye dokunarak kayıt altına alabilirsiniz. 2 kanal kayıt yapısı ile önce bir altyapı kaydedip, sonra üzerine melodisini çalarak şarkınızı oluşturun. Diğer bir opsiyon olarak, sol el ile çalacağınız bölümleri bir kanala kayıt yaptıktan sonra, diğer kanala sağ eliniz ile çalacağınız bölümleri ayrı ayrı kaydedebilirsiniz. Yeni başlıyorsanız egzersizlerinizi kaydederek, eğitimcinizin yada ailenizin değerlendirmesini istiyorsanız, etüdlerinizi dilediğinizce kayıt altına alabilirsiniz.

Bluetooth ile Bağlanın

Kozmos KDGP-20, akıllı cihazlar ile kablosuz Bluetooth bağlantı uyumludur ve en sevdiğiniz şarkılarla birlikte çalmanıza veya piyanonuzu tüm ailenin eğlenmesi için bir ev eğlence merkezine dönüştürmenize izin verir. Piyanonun üzerindeki güçlü hoparlörlerine aktarabileceğiniz, favori şarkılarınıza eşlik edebilir veya sadece bu şarkıları dinlemek için piyanonuzu kullanabilirsiniz.

Çok Yönlü Bağlantılar

Kozmos KDGP-20 alt kısmında bulunan panelinde birçok bağlantı noktasını size sunmaktadır. Kullanışlı USB-bağlantısı ile bilgisayarlarınıza veya tabletlerinize bağlanarak dijital kayıt programlarınıza MIDI verisi gönderebilir, bu programlar içerisindeki sesleri klavyenizden çalarak kontrol edebilirsiniz. 2 kulaklık çıkışı ile kimseyi rahatsız etmeden gece geç saatlere kadar çalışabilirsiniz. Ayrıca AUX In girişi ile harici cihazlarınızı bağlayabilir ve seviye kontrol düğmesi ile bağladığınız cihazınızın ses seviyesini ayarlayabilirsiniz. Line-Out çıkışıyla harici ses sistemlerine ses göndermi için bağlanabilirsiniz.

Sesleri Birleştirin

KDGP-20 dahilinde bulunan Split ve Dual ses modlarıyla birden fazla sesi birleştirerek kullanabilmenize izin vermektedir. Dual modunda beğendiğiniz iki sesi üst üste bindirerek tüm klavye üzerinde çalabilirsiniz. Split modunda ise; klavyenin bölünme noktasını istediğiniz şekilde ayarlayarak sol tarafına istediğiniz bir sesi, sağ tarafına ise başka bir sesi atamanıza imkan vermektedir. Bu özellikleriyle dilediğiniz zaman piyano seslerinizin altına yaylı enstrümanları eşlik için ekleyebilir veya sol elinizle bass gitar sesini çalarken, sağ elinizle bir elektrik piyano çalarak jazz klasiklerini performans edebilirsiniz.

Eğlenceli Eğitim

KDGP-20, piyano becerilerinizi geliştirmek için eğlenceli bir yol olan eğitim şarkıları özelliğine sahiptir. İlk önce sol ve sağ elinizle ayrı ayrı çalmanızı ve daha sonra müzik parçasını öğrenene kadar iki elinizle aynı anda çalmanızı sağlayacak 55 adet çok bilinen ve tanıdık şarkılar bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra günümüz teknolojisiyle bir müzik aletini çalmayı öğrenmek artık çok daha kolay ve eğlenceli hale geliyor. Dizüstü bilgisayarlarınız ve tabletlerinize indirebileceğiniz eğitim uygulamalarına USB-bağlantısı üzerşnden bağlanarak eğlenceli bir şekilde piyano çalma becerinizi geliştirebilirsiniz.

Teknik Özellikler 
Klavye 88-Tus¸, Çekiç Mekanizmalı ve Tus¸ Hassasiyetli 
Ekran  LCD Ekran
Sesler  16 Adet, 8 Adetlik Direk Seçim Dügˆmeleriyle 
Polifoni  64 
Ses Kontrolü Layer, Touch, Transpose, Split, Metronome, Octave
Klavye Kontrolü  Split, Layer, Dokunus¸ Tepkisi Ayarı, 3 Tus¸ Hassasiyeti ve Sabit Ayar 
Pedallar  Soft / Sostenuto / Sustain
Efekt  Bass, Treble, 8 Reverb Tipi ve Seviye Ayarı, 8 Chorus Tipi ve Seviye Ayarı
Demo S¸arkılar  16 Demo S¸arkı + 55 Egˆitim S¸arkısı
Egˆitim Özellikleri Sagˆ-Sol El Bölümlerini Açıp-Kapama
S¸arkı Kaydedici 2 Kanalda Kayıt ve Geri Çaldırma
MIDI  İletim Ayarları, Lokal Kontrolü ve USB-MIDI
Bagˆlantılar  Kulaklık, MIDI Çıkıs¸ı, USB-PC Bagˆlantısı, Bluetooth, AUX Giris¸i, Line Çıkıs¸ı, Giris¸ Seviye Ayarı, Pedal ve AC Güç Giris¸i 
Ölçüler  1490mm x 520mm x 415mm 
Agˆırlık  72,9 KG 


Kozmos KDGP-20 Dijital Kuyruklu Piyano Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Dijital Piyanolar Çok Satanlar