×

KUN Solo Keman Yastığı

KUN
Marka: Marka Sahibi : Kanada
63971

2.389,78 TL (66,30 €)

%5 kampanyalı fiyatı

2.270,29 TL
  • En geç 22 Temmuz Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Boyut
: 3/4
Boyut
: 4/4

3/4 ve 4/4 keman boyutları için (tek boyut) mevcuttur.

Kun Solo, basit ve hızlı ayarlanabilir bir parmak kolu ile öne çıkıyor; bu kol, ultra ince boyut ayarını mümkün kılıyor ve vidalara ihtiyaç duymuyor. Omuz ucunda genişletilmiş bir yapıya sahip olması, Solo'ya ekstra konfor sağlıyor ve yeni bir katlanma mekanizması ile donatılmış olması, ayaklarının saklama için kolayca katlanabilmesini sağlıyor. Solo'nun sünger kauçuğunda yer alan desenli kesikler, oyuncunun omzunda daha iyi bir tutuş sağlarken aynı zamanda ağırlığı azaltıyor ve enstrümanınızın sesini serbest bırakıyor.

Uzun boyunlara sahip oyuncular ve daha yüksek bir model tercih edenler için Solo, mükemmel bir omuzluk seçeneği sunuyor. Şık, konturlu gövdesi ve metalik bronz ile siyahın şık iki tonlu tasarımı ile Solo, Kun ailesinin omuzlukları arasında dinamik ve uygun fiyatlı bir ek olarak dikkat çekiyor.

Kun Solo hakkında notlar: Solo, daha yüksek bir pozisyonda oturması amaçlanmıştır. Ayarlarken, ayar sekmesi ile enstrümanınızın arkası arasında yeterli boşluk bırakıldığından emin olun.

Ayrıca, Kun Solo omuzluk monte edilmiş olarak gelirken, bir noktada ayaklarını değiştirmeniz gerekebilir. Bunu yaparken, bir elinizle her iki tarafından da oyuk tamburu sıkıca tutarken, diğer elinizle ayağı vidalamak önemlidir. Bunu yapmazsanız, vidanın dişlerinin takılacağı mildeki dişlere takılması zorlaşır.

KUN Solo Keman Yastığı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Keman Yastıkları Çok Satanlar