×

La Patrie Etude QI Left-Handed Solak Elektro Klasik Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kanada
Temin Edilemiyor
Arka Ağacı
: Maun Arka
Gövde Şekli
: Classic Gövde
Klavye Ağacı
: Gül Ağacı Klavye
Köprü Ağacı
: Gül Ağacı Köprü
Sap Ağacı
: Maun Sap
Ses Tahtası Ağacı
: Sedir Ses Tahtası
Ses Tahtası Yapısı
: Masif
Truss Rod
: Modern Style
Yan Ağacı
: Maun Yan

La Patrie Etude QI Left-Handed - Solak Elektro Klasik Gitar

Etude QI Solak Akustik-Elektrikli Klasik Gitar, karakteristik sedir sıcaklığı ve ses derinliği için sağlam bir sedir tepeye sahiptir. Etude QI ayrıca lamine maun arka ve yan taraflara, gülağacı klavyeli maun sapa, ayrıca dengelenmiş eyere sahip gülağacı köprüye, inci düğmeli altın "lyra" tarzı akort burgularına, Quantum I Electronics'e ve yarı parlak saten kaplamaya sahiptir.

Etude, La Patrie serisinin en popüler modelidir. Tam boyutlu bir gövdeye sahiptir ve tüy kadar hafif cila kaplaması sayesinde inanılmaz derecede duyarlıdır.


800 Yıllık Ağaçlar

Tüm La Patrie gitarları masif sedir tepelere sahiptir. Bu tepelerde kullanılan ağaç sadece ortalama yaşı yaklaşık 800 yıl olan sedir ağaçlarında bulunur. Bu ahşabın sıkı, düz damarı onu tel gerilimi yönünde güçlü kılarken aynı zamanda damar çizgileri boyunca esnek hale getirir. Zirveye rezonansını veren bu sertlik ve esnekliğin birleşimidir. Gitarın üst kısmının titreşimi, sesin en önemli unsurudur.

Lake Kaplama

La Patrie gitarları özel bir cila formülü ile kaplanmıştır. Bu kaplama, ahşabın nefes almasına ve serbestçe titreşmesine izin verecek kadar hafiftir. Gitar uzun bir süre boyunca çalındıkça, rezonans kapasitesi gerçekten artar. Zirvenin tepkisindeki bu kademeli gelişmeye genellikle "yaşlanma" denir. Poli kaplamalar üst titreşimi engeller ve bu nedenle LaPatrie gitarlarda asla kullanılmaz. Diğer birçok gitar, üst titreşimi bastıran ve yaşlanmanın faydalarını önleyen kalın bir plastik kaplama kullanır.

Çalması rahat olan klasikler

Geçmişteki klasik gitarlar tipik olarak kalın sap boyutlarıyla yapılmıştır, bu belirli bir miktarda sap stabilitesini desteklerken, genellikle belirli çalma yönlerinin uygulanmasını zorlaştırırdı. Bu nedenle LaPatrie gitarlarının sap tasarımına özel ilgi gösterildi. Sap genişliği ve ip aralığı klasik standartlara uygundur, ancak yeni bir makas çubuğu sistemi, stabiliteyi artırırken olağanüstü konfor sağlayan bir sap üreterek sap profilinin azaltılmasına olanak tanır. LaPatrie sapları Honduras maundan oyulmuştur. Tüm LaPatrie modellerinde gülağacı klavye ve köprü bulunur.

ÖZELLİKLER

  • Üst: Masif Sedir
  • Arka ve yanlar: maun laminat
  • Sap: Maun
  • Klavye: Gülağacı
  • Üst Eşik Genişliği: 2-3/32"
  • Köprü: Telafi edilmiş eyer ile Gülağacı
  • Tel Uzunluğu: 25-1/2"
  • Akort cihazları: inci benzeri düğmelerle altın "lyra" stili
  • Yüzey: Saten
  • Elektronik: Kuantum I



La Patrie Etude QI Left-Handed Solak Elektro Klasik Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.