×

Laney A-SOLO Akustik Gitar Amfisi

Temin Edilemiyor
Hoparlör (inç)
: 1x8
Watt Değeri
: 60W

XLR-DI çıkışı ile amfiyi direkt olarak PA sistemine bağlayabilirsiniz. Özel tasarlanmış devre yapısı sayesinde dip gürültüsü olmadan temiz bir sinyal iletecektir.

Akustik gitarların amfi ile çalınmasında en büyük problem feedbacktir. Laney A-Solo özel tasarlanmış yapısı sayesinde feedback oluşumunu engellemektedir. Böylelikle daha temiz ve net ses elde edilebilmektedir.

******************************************************

A-Solo 60W 1x8" profesyonel, kompakt ve portatif bir akustik gitar amfisidir ve ihtiyaç duyduğunuz her yerde temiz ve net bir güçlendirilmiş akustik gitar tonu sağlamaya adanmıştır. İster stüdyoda ister canlı sahnede A-Solo her seferinde bunu sunar. A-Solo tamamen bağımsız iki kanal şeridine sahiptir. Bir mikrofon ve bir enstrümanın, iki farklı akustik enstrümanın veya hatta aynı enstrümandan ayrı mikrofon ve alıcı bağlantılarının bir karışımının bağlanmasına izin verecek kadar esnek. Aynı şekilde, evde veya açıkken Dünyanın en büyük sahnelerinde A-Solo, samimi bir sahnede ana ses kaynağınız veya daha büyük sahnelerde kişisel monitörünüz olabilir. pro-spec DI çıkışı.

XLR DI Çıkışı

XLR DI çıkışı, amplifikatörünüzü mikrofonlamaya ihtiyaç duymadan bir PA sistemine veya kayıt arayüzüne bağlamanızı sağlar. Yerden kaldırma anahtarı, toprak döngülerinden kaynaklanan istenmeyen uğultuları azaltmanıza veya ortadan kaldırmanıza olanak tanır.

Yerleşik Dijital FX

Yerleşik Dijital Efektler – Her kanal için Bağımsız Koro ve Yankı ayarlanabilir.

Geribildirim Eleme

Anti-Feedback kontrolü, genellikle yüksek ses seviyelerinde güçlendirilmiş akustik gitarlarla ilişkilendirilen vücut rezonans geri beslemesini ortadan kaldırmak için devreye alınabilir ve ayarlanabilir. Vücut rezonansı geri beslemesini ortadan kaldırmak için filtreyi devreye alın ve vücut rezonansı azalana kadar geri besleme önleme kontrolünü ayarlayın. Mevcut herhangi bir geri bildirimin kaybolduğu kontrolde "tatlı bir nokta" bulmalısınız.

ÖZELLİKLER

  • Güç: 60W
  • İki kanal
  • Kontroller: Combi jakı / XLR girişleri, seviye, şekil, bas, orta, tiz, koro, yankı, CHR ayarı, anti geri besleme, faz, ses ve Sessiz
  • Efektler: Yankı ve koro
  • Efekt döngüsü
  • Yardımcı giriş
  • Kulaklık çıkışı
  • Pro spec XLR-DI çıkışı, 4 seçilebilir EQ modu
  • Boyutlar: 10,43" x 13,66" x 10,15" (265 mm x 347 mm x 258 mm)
  • Ağırlık: 14,77 lb (6,7 kg)

Laney A-SOLO Akustik Gitar Amfisi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Akustik Gitar Amfileri Çok Satanlar