×

Laney AH112 Portatif Ses Sistemi

Marka: Marka Sahibi : İngiltere
Temin Edilemiyor

AUDIOHUB VENUE - AH112

AH112, entegre mikser ve Dijital Medya Oynatıcıya sahip güçlü ve esnek bir 2-yollu aktif hoparlör sistemidir. 200 kişilik kalabalıklar için önerilir.

Audiohub Venue modelleri, esneklik ve performansı birleştirerek konferanslar, sınıflar, partiler, müzik performansları, ibadetler, sunumlar, seminerler, spor, aerobik, DJ'ler, barlar ve daha fazlası gibi çeşitli ses güçlendirme uygulamaları için ideal hale getirir.

İhtiyacınız olan her şeyi Audio Venue karşılar.


BRİTANYA MÜHENDİSLİĞİ

Büyük Britanya'da tasarlanan ve mühendislik hizmeti verilen AH112, 400 Watt güç sağlar ve güçlü bas ve parıldayan tizler için bir woofer ve bir sıkıştırma sürücüsü ile donatılmıştır.


DİJİTAL MEDYA OYNATICI

AH112'nin entegre mikseri, bir SD kart veya bir USB bellek çubuğunu alabilen bir Dijital Medya Oynatıcı özelliğine sahiptir ve Bluetooth ile donatılmıştır, bu sayede herhangi bir Bluetooth donanımlı ses cihazından ses akışı sağlanabilir: Müziğinizi doğrudan telefonunuzdan aktarın!


ÇİFT GİRİŞLER

Mikser ayrıca iki XLR mikrofon girişi, iki Jack hat seviyesi girişi ve bir Mini Jack girişi özelliği sunar. Bas ve Tiz EQ kontrolleri tonal şekillendirmeye izin verir ve bir XLR Mix Out soketi, sistem genişletmek için ek aktif hoparlörlere (örneğin başka bir AH112'ye) bağlantı sağlar.


HAFİF

Kabin gövdesi, taşınabilir ve yola uygun hale getiren hafif, darbeye dayanıklı kalıplı plastikten yapılmıştır. Gömülü, gömme taşıma kulpları, arabadan mekana taşımayı kolaylaştırır. AH112 ayrıca 35mm direk montajı üzerinden bir tripod standına monte edilebilir.


Özellikler

  • KABİN TASARIMI: HAFİF TRAPEZ KALIP
  • KANALLAR: 3
  • SÜRÜCÜLER: 1 X 12" WOOFER & 1" SIKIŞTIRMA SÜRÜCÜ
  • EŞİTLEME: BASS & TREBLE
  • GİRİŞLER: XLR, JACK, MINI JACK & MEDYA OYNATICI SD KART, USB BELLEK ÇUBUĞU & BLUETOOTH
  • KICK PROOF METAL IZGARA: EVET
  • ÇIKIŞ: XLR MIX OUT
  • PAK

Laney AH112 Portatif Ses Sistemi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.