×

Laney Mini-STB-Iron Elektro Gitar Amfisi

Temin Edilemiyor

İkonik Laney IRONHEART'tan sonra tasarlanan Yeni Laney MINI-STB-IRON, BLUETOOTH özellikli, pille çalışan bir amplifikatördür ve masaüstü, sahne arkası veya pratik için mükemmeldir. her yerde gitar tonu ve performansı için süper kompakt bir çözüm. MINI-STB-IRON modelinde clean & drive kanalı, kazanç, ton ve ses seviyesi kadranı, gitar girişi, Aux girişi, seviye kontrollü yerleşik teyp tarzı dijital gecikme, kulaklık soketi ve benzersiz Laney LSI – Laney Akıllı Telefon Girişi bulunur. LSI, tüm favori gitar tonlarınıza erişmek için amfinizi favori gitar tonu oluşturma uygulamasına bağlamanızı sağlar.


LSI

LSI: Laney Akıllı Arayüz soketi. Bu tamamen benzersiz özellik, amfinizi akıllı cihazınıza bağlamanızı sağlar; DİJİTAL GİTAR dünyasına erişmek için. Piyasadaki başka hiçbir amfi size bu özelliği sunmaz. Amfiniz, akıllı cihazınız ve bir LSI kablosuyla parmaklarınızın ucunda binlerce dijital gitar tonuna erişebilirsiniz.


TONEBRIDGE

Ultimate Guitar'dan Tonebridge, 1.000'den fazla klasik gitar ve bas tonuna Ücretsiz olarak erişmenizi sağlar. Ücretsiz uygulama, bir iPad ve Laney LSI donanımlı amfi kullanarak talep üzerine klasik gitar tonlarını yeniden oluşturmayı kolaylaştırır. Tüm Laney MINI amfiler, Tonebridge'e 3 aylık ücretsiz tam abonelikle gelir.


BLUETOOTH

Ses kaynağınızı Bluetooth özellikli bir cihazla bağlayarak her şeyi düzenli tutun ve kablo ihtiyacını ortadan kaldırın. Cihazınızı başarıyla eşleştirdikten sonra, genellikle eşleştirme işlemini tekrarlamanız gerekmez.

  • 2 x 3” tam kapsamlı sürücüler
  • Temizle ve Sür
  • Ürün boyutları: 142 mm x 205 mm x 100 mm (HWD)
  • Karton boyutları: 152mm x 213mm x 110mm (HWD)
  • Ürün ağırlığı: 1.20kg

Laney Mini-STB-Iron Elektro Gitar Amfisi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Amfileri Çok Satanlar