×

Mackie HD1521 15 Aktif Hoparlör

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Mackie HD1521 2 yollu yüksek çözünürlüklü güçlü hoparlör, sınıfının lider gücünü, netliğini ve esnekliğini etkileyici ancak göze çarpmayan bir tasarımla sunar. Bu Mackie hoparlörünün Sınıf-D Hızlı Kurtarma amplifikasyonu, saçma derecede 1600W zirve sistem gücü üretir. Yüksek Çözünürlüklü Ses İşleme, bir sonraki nesil Mackie aktif elektroniğini ve patentli akustik düzeltme işlemesini kullanarak güçlü hoparlörleri yeniden tanımlar ve yoğun bir deneyim sunar. EAW tarafından yapılan sistem ayarı ve özel dönüştürücü tasarımı, her seferinde harika bir ses çıkaran optimize bir sistem sağlar. Kompakt ancak sağlam, tüm ahşap kabin, üstün koruma sunar ve temiz, alçakgönüllü bir görünümle hemen hemen her ortama sorunsuzca uyum sağlar.

Çıktınızı Maksimize Edin

HD1521, göğüs vuran 1600W zirve sistem gücü sağlamak için en son Sınıf-D amplifikatör teknolojisini kullanır. İç amplifikatörlerin her ikisi de Mackie'nin efsanevi Hızlı Kurtarma devresi kullanılarak tasarlanmıştır. Diğer amplifikatörler, zorlandığında kapana kısılarak sesin bozulmasına neden olabilir, ancak Hızlı Kurtarma amplifikasyonu, agresif geçici durumlara anında tepki verir, ampin iyileşme süresini önemli ölçüde azaltır, böylece en zorlu durumlarda bile temiz bir ses sağlar.

Bu güçlü bi-amplifikatör sistemi, sınıfında mevcut olan en yüksek güçlü 2 yollu sistemdir ve sağlam 700W RMS düşük frekanslı amplifikatör ve 100W RMS yüksek frekanslı amplifikatör sağlar ki bu ikisi birleştiğinde maksimum SPL'yi 135dB'ye (hesaplanmış, ölçülen maksimum SPL 125dB) çıkarabilir. Ölçümler ve hesaplamalar bir yana, HD1521'in paranızın karşılığını büyük ölçüde sunduğunu anlamak için sadece bir kez dinlemeniz yeterlidir.

Deneyimi Tanımlayın

Yüksek çözünürlüklü canlı sesin anahtarı, boynuzların ve woofer'ların doğasında bulunan problemlerin detaylı ölçümü ve analizidir. Bunun ardından, bu sorunları düzeltmek için ciddi anlamda NASA düzeyinde (ve patentli) akustik düzeltme algoritmalarının yaratılması ve uygulanması işlemi gerçekleştirilir. Sonuçta elde edilen deneyim sadece yüksek çözünürlüklü değil, aynı zamanda kulak mesafesinde olan herkes için gerçek bir netlik anıdır.

İçinde EAW Var

HD1521, parçalarının toplamından daha büyük olan mükemmel ayarlanmış bir sistemdir. Bu, sadece Eastern Acoustic Works (EAW) mühendislik ekibinin sıkı çalışması ve çılgın dehası sayesinde mümkün olmuştur. Sadece sistem için tam optimizasyonu sağlamakla kalmadılar, aynı zamanda dönüştürücüleri de özel olarak tasarladılar, bu sayede maksimum verimlilik ve performans sağladılar.

Yüksek kaliteli 15" neodimium woofer, 3" ses bobini ile donatılmıştır ve düşük frekanslı amplifikatör tarafından sağlanan büyük gücü idare edebilir. Mıknatıs, çok daha az malzeme ile daha büyük bir manyetik alan sağlayan neodimium kullanılarak yapılmıştır. Bu, woofer'ı ağırlık kazandırmadan herhangi bir performans kaybı olmaksızın son derece hafif yapar. Ve geniş 3" ses bobini, geleneksel tasarımlardan çok daha fazla ısıyı idare etmek ve dağıtmak için inşa edilmiştir.

1-3/4" sıkıştırma sürücüsü, ısıyla işlenmiş titanyum bir diyafram ile yüksek frekansları mükemmel bir şekilde yeniden üretir. Isı işlemi, diyaframın sertliğini artırır, yüzeyindeki tutarsızlıklardan kaynaklanabilecek çirkin bozulmayı ortadan kaldırır. Ayrıca sürücünün ömrünü büyük ölçüde uzatır, bu yüzden yıllar boyunca mükemmel yüksek frekanslı üretim yapabileceğinize güvenebilirsiniz.

Tonunuzu Kişiselleştirin

Ek esneklik için, kullanıcıya ayarlanabilir 3 band EQ, her HD Serisi hoparlörün arka paneline dahil edilmiştir. Sadece "düz" veya "artırılmış" olarak ayarlanabilen 2 pozisyonlu bir EQ anahtarı değil, aynı zamanda süpürülebilen orta frekanslı, yüksek ve düşük frekanslı bir 3 band EQ'dur, her biri ±3dB kazanç sağlar, böylece hoparlörleri elinizdeki göreve göre özelleştirebil irsiniz.

Fit ve Finish

Mackie, uzun zamandır pahalı ekipmanlarla başa çıkabilen ve piyasada en pahalı ekipmanlarla başa çıkabilen uygun fiyatlı ekipmanlar sunmaya adanmıştır ve HD1521'in tüm ahşap kabini de bir istisna değildir. 15mm kalınlığında huş ağacı kontrplak dolaplar son derece sağlamdır, büyük iç desteklere ve dayanıklı, doku siyah boya kaplamasına sahiptir. Soğuk haddelenmiş, toz kaplamalı çelik ızgara, modern bir görünüm sağlar ve ortama karışmak için tasarlanmıştır. Hatta hoparlörün önündeki ticari mavi LED'i kapatabilirsiniz eğer gizlilik sizin için önemliyse. Modern sanat eseri mi? Belki. Sağlam ve yakışıklı mı? Kesinlikle.

Arka bahçe barbekülerinden en profesyonel kuruluma kadar, HD1521, geniş bir çeşitlilikteki yerleştirme seçenekleri sayesinde mevcut herhangi bir sisteme entegre edilebilir. Standart M10 göz civataları, HD1521'i dikey veya yatay olarak asılabilen profesyonel bir uçan sistem haline getirir. Ayrıca standart bir tripod üzerine veya bir subwoofer üzerine monte edilebilir. Ve tabii ki onları subwoofer'larınızın üzerine yığabilir veya onları sahneye yerleştirebilirsiniz. İster yığılmış, ister direk monteli, ister uçan olsun, HD1521'in stabil ve sağlam olduğuna güvenebilirsiniz.

Özellikler:

  • Ultra verimli Sınıf-D Hızlı Kurtarma amplifikasyonu ile 1600W
  • LF 700W RMS / 1400W zirve
  • HF 100W RMS / 200W zirve
  • Yüksek çözünürlüklü ses işleme:
  • Devrim niteliğindeki patentli akustik düzeltme
  • Dönüştürücü zaman uyumu ve faz düzeltmesi
  • Precision 2 yollu crossover
  • EAW tarafından özel tasarlanmış dönüştürücüler
  • 3" ses bobini ile 15" neodimium woofer
  • Isıyla işlenmiş titanyum diyafram ile 1-3/4" sıkıştırma sürücüsü
  • Kullanıcı tarafından ayarlanabilir 3 band kontur EQ ile süpürülebilen orta frekans
  • Ultrakompakt ve hafif (80 lb.)
  • Entegre sınırlama ve koruma devreleri
  • Dayanıklı tüm ahşap kabin (15mm huş kontrplak)
  • Yatay ve dikey asma için 12 entegre uçuş noktası
  • Stand/direk monte edilebilir

Mackie HD1521 15 Aktif Hoparlör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Aktif Hoparlörler Çok Satanlar