×

Mapex PF1000TW Twin Pedal

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Diğer Seçenekler
: Twin Pedal
İşleyiş Şekli
: Zincirli

Açıklama:

Falcon tasarımı, inanılmaz bir düz his ve basit ayarlanabilirlik isteyen bir sanatçı ekibi tarafından etkilenmiş ve yol testinden geçirilmiştir. Ayarlar fabrikada yapılmıştır, bu yüzden çantadan çıktığında iyi hissettirir ve yalnızca bireysel tercihlere uyarlamak için küçük ayarlamalar yapılması gerekir. Bu, daha fazla çalma zamanı ve daha az ayarlama zamanı anlamına gelir.

Özellikler:

    Değiştirilebilir sürücüler, oyuncuların sadece bir pedal satın almasına olanak sağlar, ancak zincir, kayış ve doğrudan tahrik hissi arasındaki farkları denemelerine olanak tanır. Aynı zamanda çift pedal kullanan oyuncuların her pedala farklı sürücüler kullanmasına ve sol ve sağ ayak arasındaki hissi dengelemelerine olanak sağlar.
    Değiştirilebilir tokmak ağırlıkları, değişken pedal yüksekliği ve ayarlanabilir tokmak açısı, tork ve güç için basit ve hassas ayarlamaya imkan tanır.
    Taban plakasının daha küçük boyutu, çift pedallı bir pedalı snare standının bacakları etrafında konumlandırmayı ve hi-hat pedaline daha yakın tutmayı kolaylaştırır.

Teknik Özellikler:

  • Kendi kendini ayarlayan hoop klipsi
  • Değiştirilebilir tokmak ağırlıkları
  • Değiştirilebilir sürücüler
  • Pedal yüksekliği ayarı
  • Küçültülmüş taban plakası boyutu
  • Tokmak açısı ayarı

Mapex PF1000TW Twin Pedal Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Davul Pedalları Çok Satanlar