×

Mapex ST5295F Storm Rock 5-Piece Drum Set Camphor Wood Grain (IC) Akustik Davul

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Camphor Wood Grain (IC)
Boyut
: Rock Kit
Kullanılan Malzeme
: Poplar

Storm Davul: Storm Serisi davullarda tomlar kısa tutulmuş ve 100% Kanada Kavak (Poplar shells) ahşap malzeme ile 9 kat olarak imal edilmiştir.

"Temel olarak her yaş ve her seviyedeki davulcunun kolayca daha büyük ve daha güzel bir sound elde etmesini sağlıyor. Özellikle davulla yeni tanışan ve tonlamayı yeni öğrenen davulcuların yaşadıkları hayal kırıklıkları onların davuldan daha az keyif almalarına ve davul çalmaya daha az vakitlerinin kalmasına sebep oluyordu. Ama bu mesleyi kökünden hallettik. Artık tonlama konusunda fazla bilgi ve tecrübesi olmayan davulcular bile enfes soundlar elde edebiliyor. Bu tüm Storm Serisi davullarda bulabileceğiniz çok önemli bir özelliktir.”

Mapex Storm Hardware: Yeni Storm metal aksam serisi tüm Storm Davul Setlerinin içinde standart olarak gelmektedir. Böylece bu davulu aldığınızda ayrıca bir de metal aksam için para ödemek zorunda kalmazsınız. Çift katmanlı (double-braced) ayaklara sahip Storm zil sehpaların yükseklik ayarı iç içe geçen teleskopik üç katman ile kolayca yapılır. Yine  Stormmetal aksamlarda kullanılan yeni Mapex Konkav (Dış Bükey) ayak tasarımı sayesinde sehpalar yere çok daha sağlam oturuyor ve stabilite artıyor. 

Daha önce hiç bir davul bu kadar güzel renklerde, bu kadar güzel tonlar elde edebileceğiniz özellikler ve yepyeni tekniklerin uygulandığı metal aksam setleriyle sunulmadı.


  1. 5 parçalı rock seti, 10" ve 12" basa monte edilmiş rack tom'ları, 14" snare davulu ve 22" bass davulunu içerir. Küçük ve daha sığ rack tom'ları yerleştirme işlemini kolaylaştırırken, büyük zemin tom'u büyük bir ses sunar.
  2. Fırtına 22"x18" Bass Davulu ile Montaj, 10"x8" ve 12"x8" Tom'lar, 16"x14" Zemin Tom, 14"x 5" Snare. Zemin Tom Ayakları (x3), TH656, B400 Boom Standı, C400 Zil Standı, H400 Hi-Hat, S400 Snare Standı.
  3. 22"X18", 10"x7", 12"x8", 16"x14", 14"x5"
  4. Poplar Gövdeler
  5. 7.2mm Gövde Kalınlığı
  6. Demir Gri (Doku Verilmiş)
  7. Camphor Ahşap Deseni
  8. Krom Detaylar
  9. Tek Nokta Temaslı Kancalar
  10. TH656 Çift Tom Tutucu
  11. Eşleşen Snare Davul
  12. 400 Çift Destekli Stand ve P400 Bass Davul Pedalı
  13. SONIClear™ Rulman Kenarı


Aksi belirtilmedikçe fotoğraflarda görülen ziller fiyata dahil olmayıp  temsili olarak gösterilmektedir.

Mapex ST5295F Storm Rock 5-Piece Drum Set Camphor Wood Grain (IC) Akustik Davul Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bu Ürüne Bakanlar, İlgili Kategorilerde Bunlara da Baktı

Son Gezdiğiniz Ürünler

Davul Setleri Çok Satanlar