×
Mark Strings Ultimate Soft Touch Nickel Plated Steel 45-105 Takım Tel Bas Gitar Teli
3

Mark Strings Ultimate Soft Touch Nickel Plated Steel 45-105 Takım Tel Bas Gitar Teli

Marka: Marka Sahibi : İtalya Üretim: Üretim Yeri : İtalya
63447

1.570,00 TL

%2 kampanyalı fiyatı

1.538,60 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
İlgili Opsiyon
: Takım Tel
4 Tel
: 045-065-085-105
Sarım Materyali
: Nikel Alaşımlı Çelik Sarım

ULTIMATE serisi bas telleri, yüksek kaliteli seçilmiş nikel kaplı çelik telden yapılmış ve usta tel yapımcıları tarafından yüksek karbon içerikli altıgen çekirdek üzerine el ile sarılmıştır. Bu teller, daha yumuşak bir dokunuş ve his sağlamak üzere tasarlanmıştır, aynı zamanda süper dengeli tel arası ton ve geleneksel sıcak nikel sesi sunar.

Markbass Telleri, Abruzzo'daki (İtalya) fabrikamızda üretilir. Burada, en iyi seçilmiş yenilikçi malzemeler ve son derece kaliteli kontroller, usta tel yapımcılarının eski geleneğiyle birleştirilir. Belki de pek çok kişi bilmiyor ama geçmiş yüzyıllardan beri Abruzzo, hemen hemen tüm tel yapımcılarının anavatanı olmuştur. Tel yapım sanatı bu güzel dünya parçasında doğmuş ve bugünün dünya pazarındaki birçok büyük marka, kökenlerini buraya dayandırabilir. Bu, yetenekli ellerin, zorlu çalışmanın, fedakarlıkların ve çok fazla dehanın bir tarihidir: Abruzzo halkının tipik özellikleridir. Bu ustalık ve bilgi birikimi dünya çapında da ihraç edilmiş olup, olağanüstü performans, inanılmaz his, intonasyon ve güvenilirlik sunan üstün bir ürün sağlar.

Markbass telleri, Abruzzo'daki fabrikamızda usta tel yapımcılarımız tarafından elle yapılır. Bu, en popüler tel setlerinin yanı sıra, özel seçeneklerde olağanüstü bir çeşitlilik sunmamıza olanak tanır. Hayalinizdeki setleri, geniş bir malzeme yelpazesi, sarım türü, kalınlık, kısa/uzun/çok uzun ölçek, açık çekirdek/küçülen, çift top uçlu seçeneklerinden seçerek yapabilirsiniz.

Mark Strings Ultimate Soft Touch Nickel Plated Steel 45-105 Takım Tel Bas Gitar Teli Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Gitar Telleri Çok Satanlar