×

Meinl HCAJ2AMTS Kajon

Marka: Marka Sahibi : Almanya
Temin Edilemiyor

Bu Kauçuk Ağacı cajonlar, bir trampet efekti olarak hareket eden duyarlı bir tınıyı teslim etmek için üstten alta kadar çalan yüzeyi kapsayan bir iç tel sistemine sahiptir. Teller farklı zevklere göre ayarlanabilir. Karakteristik sesinizi bulmak için cajonun altındaki iki vidayı sağlanan Allen anahtarıyla sıkılaştırın ya da gevşetin. Amber Kaplan Çizgili kaplamada derin ve gürbüz bir Kauçuk Ağaçı ön plaka, zengin ses gelişimi ve egzotik bir görünüm için temel sağlar.

Bu dayanıklı çalma yüzeyi, tam bir bas spektrumu, keskin trampet darbeleri sunar ve yumuşak parmak rulolarına güzel bir şekilde yanıt verir. Ön plakanın üst köşeleri vidaları sıkılaştırarak ya da gevşeterek ayarlanabilir - Meinl'den stilistik paletinizi tamamen özelleştirmenize izin veren başka bir özellik. Bu, ön plaka köşesi ile cajon gövdesi arasındaki mesafeyi değiştirecek, bu da çeşitli miktarda "tokat" sesine neden olacak.

Amber Kaplan Çizgili kaplama Kauçuk Ağacı yankılanan gövde, sağlam bir yapısı vardır ve bass notalarınızı genişletir, rulolarınızı ve köşe darbelerinizi odaklar ve daha fazla çalmanız için ilham almanızı sağlar. Meinl Headliner Serisi Cajonlar her beceri seviyesi ve müzisyen için idealdir. Geniş ses yelpazesi, kullanım kolaylığı ve müzikal özellikleri bu cajonların ana performansınıza, canlı ya da stüdyoda entegre olabilmesi için daha fazlasını yapar.

Meinl HCAJ2AMTS Kajon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Kajon (Cajon) Çok Satanlar