×

Meinl KP-JT-BK Knee Pad Jingle Tap Dize Bağlanan Pad Trampet

Marka: Marka Sahibi : Almanya
Temin Edilemiyor

Meinl KP-JT-BK Knee Pad Jingle Tap - Dize Bağlanan Pad Trampet

Ürün 1 adet Zilli olan modeldir...

Meinl, sürekli yenilikler yaratan bir marka olup, Cajon ek parçaları serisine harika bir ekleme daha yapmıştır. Meinl Knee Pad Jingle Tap, vurmalı seslerinizi zenginleştirebileceğiniz havalı bir perküsyon eklentisidir. Rahat hissettiğiniz yerlere kolayca ayarlanabilen çıtçıt bağlantı kayışıyla bacağınıza takabilirsiniz. Küçük, kauçuk ağacından yapılmış kutusu ve sağlam çelik zilleri özellikleri arasındadır.


Özellikler:

  • Çalma Yüzeyi: Çalma yüzeyi, sıcak ve zengin bir ses üreten dayanıklı ve rezonanslı bir malzeme olan kauçuk ağacından (Rubber wood) yapılmıştır.
  • Gövde Malzemesi: Knee Pad Jingle Tap'ın gövdesi, güçlü ve dayanıklı bir ağaç olan kauçuk ağacı (Hevea) 'ndan yapılmıştır.
  • Davul Efekti: Bu enstrümanda davul efekti bulunmamaktadır.
  • Özel Özellikler: Knee Pad Jingle Tap, ritminize parlak, şakıldayan bir ses ekleyen çelik zillerle donatılmıştır. Ziller, güvenli ve kararlı bir performans için gövdeye çelik kelepçelerle takılmıştır.
  • Rahatlıkla bacağınıza takılan ve çalarken size farklı bir deneyim sunan bu enstrüman, perküsyon seslerinizi zenginleştirmek ve yeni ritmik fikirler denemek için harika bir seçenektir.


Meinl KP-JT-BK Knee Pad Jingle Tap Dize Bağlanan Pad Trampet Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.