×

Miyazawa PB-202E Yan Flüt

Marka: Marka Sahibi : Japonya Üretim: Üretim Yeri : Japonya
Temin Edilemiyor

Miyazawa PB-202E Kapalı Perde E-Mekanik Gümüş Ağızlık Flüt

202E, .925 katı başlık, gümüş kaplamalı nikel gümüş gövde, ayaklık ve anahtar mekanizması ile el yapımı bir flüttür. Geleneksel Fransız tarzı sivri anahtar kolları ve çizilmiş ton delikleri ile kapalı delikler.

Çizilmiş Ton Delikleri

202E'deki ton delikleri, gövde tüpünden dikkatlice 'çekilir' ve yastığın mükemmel oturması için üst kısmı ustaca yuvarlanır.
Miyazawa'nın 'Pinsiz' sol el mekanizması, teknolojide ve el işçiliğinde önemli bir ilerlemeyi temsil eder, sonuç olarak karşılaştırılamayacak kalitede bir mekanizma ortaya çıkar.

Miyazawa flütünün tüm güncel modellerinde pinsiz sol el mekanizması bulunmaktadır. Miyazawa'nın yeni 'Pinsiz' sol el mekanizması ile tüm sol el tuşları, tek bir uzun çubuk üzerine tek tek yerleştirilir ve bu çubuk kingpost'ta sabitlenir. Bir köprü çubuk, güvenilir ayarlar için tüm tuşları bağlar. Köprü çubuk, sol el mekanizmasının altında konumlandırılmıştır, bu da şık bir tasarım ve kaliteli hassasiyet sağlar.

  • Sabit sol el çubuğu, mekanizmadaki sürtünmeyi azaltır, daha stabil ayarlamalar yapmayı sağlar ve geleneksel sabitlenmiş mekanizmalarda oluşabilecek bağlanmayı ortadan kaldırır, sonuç olarak şık bir tasarım ve kaliteli hassasiyet ortaya çıkar.
  • Uzun çubuğun tasarımı, king post aşınmasını engeller.
  • Stabil tasarım, daha düzgün ve sessiz bir mekanizma sağlar.

Miyazawa PB-202E Yan Flüt Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Yan Flüt Çok Satanlar