×

Mooer MFT4 Envelope Auto Wah Pedalı

  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Diğer
: Wah

MOOER'ın 'Envelop'ı, büyük tonlu ve çok yönlülüğe sahip, cep boyutunda bir 'Envelop Filter / dinamik otomatik wah pedalıdır. Hassasiyet kontrolü, çalış dinamiklerine yanıt vermek için efekti istediğiniz şekilde kullanmanıza  olanak tanır. Abartılı slap back funk, hafif şehvetli abience, statik frekans filtre efektleri ve çok daha fazlası bu küçük pedalla kolayca elde edilebilir. %100 analog devre, gür ve sıcak bir ses ve geniş aralık sağlar kontrollerin sayısı, MOOER Envelop'u hem gitar hem de bas ile kullanım için ideal hale getirir.

Kontroller

DUYARLILIK: Duyarlılık kontrolü, enstrümandan gelen girişle ilgili olarak zarf filtresinin dinamik yanıtını ayarlar. Saat yönünde, pedalın seçim saldırısına daha duyarlı ve filtreyi açmayı kolaylaştırır. Saat yönünün tersine, pedalı seçim saldırısına karşı daha az duyarlı hale getirir ve filtreyi açmayı zorlaştırır. Not: Duyarlılık, hangi gitar manyetiklerini kullandığınıza ve pedaldan kullanıcının istediği yanıta bağlı olarak farklı şekilde ayarlanır. Önerilen başlangıç pozisyonu saat 12'dir ve oradan uygun şekilde ayarlayın.

Q: Bu kontrol, wah efektinin Q'sunu değiştirir. Saat yönünde, Q değerini yükselterek daha dar bir frekans bandı ancak daha yüksek bir tepe sağlar. Bu, çok abartılı ve belirgin bir wah sesi verir. Saat yönünün tersine, Q değerini düşürür, daha geniş bir frekans bandı ve daha düşük bir tepe sağlar. Bu, daha ince bir wah efekti verir.

ÇÜRÜME: Decay Kontrolü, filtrenin salınımını ve kapanmasını ayarlar. Saat yönünde daha uzun bir çürüme sağlar ve saat yönünün tersine daha kısa bir çürüme sağlar.

Not: Bu da duyarlılık ayarlarına ve enstrümanın saldırısına bağlıdır.

TON: Ton kontrolü, pedalın genel tonunu ve frekans aralığını ayarlar. Saat yönünde, daha parlak bir ton ve daha yüksek bir frekans aralığı verecektir. Saat yönünün tersine, daha yuvarlak bir ton ve daha düşük bir frekans aralığı verecektir. Saat yönünün tersine, bas gitarla kullanmak için mükemmeldir. Not: 'Duyarlılık' 0'a ayarlandığında, 'TON' kontrolü statik bir frekans filtresi olarak kullanılabilir.

Özellikler

  • Giriş: 1/4" mono ses jakı. (Empedans: 1Meg Ohm)
  • Çıkış: 1/4" mono ses jakı. (Empedans: 1k Ohm)
  • Güç gereksinimleri: AC adaptör 9V DC, merkezi negatif. Mooer Micro Power kullanmanızı şiddetle öneririz.
  • Akım Çekimi: 20mA
  • Boyutlar: 93.5mm(D) x 42mm(W) x 52mm(H)

Mooer MFT4 Envelope Auto Wah Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar