×

Mooer PCL6 - 6 Channel Pedal Switching Controller Efekt Kontrol Pedalı

Temin Edilemiyor

Bu ürün pil ile çalışmaz ve ürünü çalıştıracak adaptör ayrıca satılmaktadır.

PCL6 ile pedallarınızı kontrol etmek hiç bu kadar kolay ve rahat olmamıştı. PCL6, programlanabilir 6 kanallı bir döngü denetleyicisidir. Pedallarınızı 6 gerçek baypas döngüsüne bağladıktan sonra, PCL-6, pedal tahtanızın hemen önünde 2 farklı şekilde çalıştırılabilen bir kontrol merkezi sağlar.

Önceden ayarlanmış modda, birden fazla döngünün herhangi bir kombinasyonu, pedal tahtanızın her yerinde dans etmeye gerek kalmadan, tek bir ayak pedalına dokunarak anında devreye alınabilir veya devre dışı bırakılabilir. Bu modda Döngü Denetleyicisi, her kümede 6 ön ayar bulunan 6 kümeye sahiptir ve toplam 36 olası önceden ayarlanmış pedal kombinasyonu sağlar.

Canlı modda PCL6 daha geleneksel bir malikanede çalışır. Her döngünün, ilgili döngüyü basitçe devreye sokan ve devre dışı bırakan kendi özel ayak pedalı vardır. Bu, pedal ayak pedallarının kolay erişim için uygun bir şekilde yeniden konumlandırılmasını isteyen daha eski tarz müzisyenler için mükemmeldir.

Her döngü, üzerine yazı yazılabilen veya sağlanan renkli etiketleri alabilen ve hangi döngülerin devreye girdiğini ve ayrıldığını bir bakışta görmeyi kolaylaştıran arkadan aydınlatmalı bir gösterge paneline sahiptir.

PCL6, çok popüler olan 'Baby tuner' modelimize dayalı hassas bir yerleşik tunere ve favori özel tuner pedalınızı kullanmayı tercih ederseniz bir ' tuner çıkışına' sahiptir.

2 farklı arabellek (pre ve post) ile tamamlayın, uzun kablolar nedeniyle ton kaybı konusunda endişelenmenize gerek yok.


Mooer PCL6 Pedal Denetleyici Döngüsü 6 Özellikleri

  • Giriş: 1/4" mono jak (empedans:2M Ohm)
  • Çıkış: 1/4" mono jak (empedans: 100M Ohm)
  • Güç Gereksinimleri: AC adaptör 9V DC (merkez eksi fiş). MOOER Güç Kaynağı önerilir
  • Akım Çekişi: 350mA
  • Boyutlar: 370mm(D)x97mm(G)x33mm(Y)
  • Ağırlıklar: 1,05 KG

Mooer PCL6 - 6 Channel Pedal Switching Controller Efekt Kontrol Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar