×

MXR M251 Fod Drive Overdrive Pedalı

MXR
Temin Edilemiyor
Diğer Özellikler
: True Hardwire
DRIVE
: Overdrive

Bu pedal, bir Dunlop ECB003 9 voltluk adaptör veya DC Brick™, Iso-Brick™ ve Mini Iso-Brick™ güç kaynaklarıyla (dahil değil) çalıştırılabilir.

MXR FOD Drive, tek bir gövdede iki çok aranan amplifikatör yığınının aşırı sürülmüş gücünü sunar. Profesyoneller ve ton avcıları yıllardır sahnede ve stüdyoda amplifikatörleri bir araya getiriyor, seslerini karıştırıyor ve keşif için yeni ton paletleri açıyorlar. MXR'ın ödüllü mühendis ekibi sayesinde, bu deneyimi doğrudan pedal tahtınızdan yeniden yaratabilirsiniz.

MXR ekibi, efsanevi yapım ve modelin ağır özelleştirilmiş bir çift gitar amplifikatörüne sahip oldu, gürültülü mutluluğun tadını çıkardı ve sonra onları dikkatli bir şekilde analiz etmek üzere parçaladı. Amplifikatörlerden biri süper oyuk yüksek kazanç doygunluğu için modifiye edilirken, diğeri tiz orta tonları için modifiye edildi. Birlikte çalındığında, tamamlayıcı ton profilleri, tiz, çıtır ve maksimum aşırı sürüklenmiş bir harmonik karma paletini ortaya çıkardı ki bu inanılmaz derecede harika bir şekilde ses çıkardı ve ekip bunu dünya çapındaki oyunculara sunmak istediklerini bildi.

FOD Drive, bu çabaların bir sonucudur. MXR mühendisleri, her amplifikatörü pedal devre formunda titizlikle yeniden oluşturarak, bunları ayrı kanallar olarak tek bir gövdeye uygun şekilde yerleştirdiler - Yüksek Kazanç ve Çıtır Kazanç. Her kanalın kendi Kazanç ve Ses kontrolü vardır, böylece her taraf için doğru ses imzasını ayarlayabilirsiniz. Karışım kontrolü daha sonra iki sinyalin karışım oranını ayarlamanıza olanak tanır - sanki iki ayrı amplifikatör bir mikser kutusuna bağlanmış gibi. Ton düğmesi, genel çıkış sinyali için EQ'yu ayarlar ve Scoop anahtarı düz, oyuk veya artırılmış orta ton sesleri arasında seçim yapmanıza olanak tanır.

 

Teknik Özellikler

  • Pedal Tipi: Amp Overdrive
  • Analog/Dijital: Analog
  • Girişler: 1 x 1/4"
  • Çıkışlar: 1 x 1/4"
  • Bypass Switching: True Hardwire
  • EQ: 3-Yönlü Mid Scoop Switch
  • Kontroller: Blend, Gain, Tone, Output
  • Güç Desteği: 9V DC Adaptör (Ayrı satılır.)
  • Güç Tüketimi: 1 x 9V

MXR M251 Fod Drive Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar