×

MXR M264 FET Driver Overdrive Overdrive Pedalı

MXR
Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor
DRIVE
: Overdrive

MXR M264 FET Driver Overdrive - Overdrive Pedalı

MXR M264, tüp amplifikatör tonunu ve tepkisini ayaklarınızın dibine getirmek için op-amp ve FET sahne devresi kullanır. Amfi benzeri distorsiyonu tam olarak doğru miktarda ayarlamak için sürücü kontrolünü kullanın - zar zor oradan kenardaki bir lambalı amfinin bekle çıtırtısına kadar! Hi/Lo EQ kontrolleri size sesinizin izleyeceği ton yolunu belirleme gücü verir ve biraz sıcaklığa ihtiyacınız varsa yüksek kesime geçebilirsiniz. Gerçek baypas ve yola uygun metal şasi, MXR M264 FET sürücü pedalını ihtiyacınız olan pedal haline getirir.

Bir Bakışta MXR M264 FET Sürücü Pedalı:

  • Mizaç olmadan tüp tonu
  • Değişikliklerinize yanıt verir
  • Dunlop mirası ve MXR


Mizaç olmadan tüp tonu

M264'ün benzersiz, tamamen analog devre tasarımı, pedalınızın duyarlı ve müzikal olmasını sağlar. Sinyalinizi bir FET aşamasına ileten bir op-amp kazanç aşaması ile, genellikle pahalı lambalı amplifikatörlere özgü bozulma ve sürdürme deneyimi yaşayacaksınız. Narin olan ve yaşlandıkça değişen tüp ton, her zaman arzu edilen bir ton olmuştur ve yine de bazen değerinden daha fazla sorun yaratmaktadır. Bu, yarışı doğru bir dijital model bulma yönünde yönlendirdi, ancak çoğu kişi gerçek anlaşmanın "ton ömrüne" sahip olmadığı için yarış devam ediyor. M264, tüp amfisiz tüp ton ihtiyaçlarınıza cevap vermek için burada!

Değişikliklerinize yanıt verir

Duyarlı ve reaktif olan M264, sinyalinizle tembelleşmez. Ses düzeyinizi ayarlamak için Çıkış kontrolünü kullanın, Drive ile biraz crunch yapın, ardından 2 bantlı EQ ile yeni tonunuzu değiştirin. Anladım? Şimdi, gitarınızın sesini açın, pedala biraz daha sinyal verin ve tonunuzu tamamen yeni bir analog-iyilik seviyesinin yıkamasına izin verin.

Dunlop mirası ve MXR

1972'de Dunlop, MXR pedallarını tanıttı ve kısa sürede gitar efekt pedalı pazarında öncü oldu. Devam eden yenilikleri büyük beğeni topladı, Bass Innovations serisiyle birçok ödül kazandı ve gitar çalma dünyasına Carbon Copy gecikme pedalı gibi yeni klasikler sundu. MXR Custom Shop size orijinal özelliklerden yapılmış klasik MXR pedalları sunar ve özel gitar efekt pedalları ile size bir "butik" dokunuş verir.

MXR M264 FET Sürücü Pedal Özellikleri:

  • Tüpsüz tüp tonu için %100 analog devre
  • Basit kontroller, istediğiniz tonda çevirmeyi zahmetsiz hale getirir
  • Yıllarca süren pedalboard yerleşimi için sağlam, tamamen metal kasa
  • 9 voltluk pil veya isteğe bağlı güç kaynağı ile çalışır (dahil değildir)


ÖZELLİKLER

  • Pedal Tipi Aşırı Hız
  • Girişler 1 x Enstrüman
  • Çıkışlar 1 x 1/4"
  • Piller 1 x 9V

MXR M264 FET Driver Overdrive Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar