×

MXR M279 Deep Phase Gitar Pedalı

MXR
Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

MXR Derin Faz Pedalı, MXR'nin ünlü olduğu kusursuz yapı kalitesi ve ince ayar yapılabilirliği ile benzersiz bir şekilde ifade eden klasik fazer tonları sunar.
 
Bu pedal, Dunlop ECB003 9 voltluk adaptör veya bir MXR® Brick Serisi güç kaynağı ile çalışır. Bu pedal pille çalıştırılamaz.
 
Uzun Hikaye

MXR Derin Faz Pedalı, MXR'nin ünlü olduğu kusursuz yapı kalitesi ve ince ayar yapılabilirliği ile benzersiz bir şekilde ifade eden klasik fazer tonları sunar.

Eşsiz eski ses

İkonik bir klasik devreye dayanan Deep Phase Pedal'ın sesi, belirgin bir swoosh, kepçeli orta kademe ve saldırınıza dinamik, ses benzeri bir yanıtla kristal netliğindedir. İster dolgun, akıcı akorlar, ister nazikçe çağrıştıran sakin dokulu melodiler için kazıyor olun, bu pedal çalma yoğunluğunuza uyum sağlayacaktır. Spektrumun alt uçlarıyla da çok iyi çalıyor, bu nedenle basta inanılmaz geliyor. Orijinal, devreye girdiğinde ciddi bir ses düşüşü yaşarken, Derin Faz Pedalı, düğmeye bastığınızda seviyenize uyacak şekilde dikkatlice tasarlanmıştır.

Pürüzsüz ve inceden çalkantılı ve yoğuna

Sadece iki düğme ve bir anahtarla Derin Faz Pedalı, hafif sıvı geçişinden kalın, dönen türbülansa kadar çok çeşitli faz tonları sunar. FDBK düğmesi faz tepe noktalarının yoğunluğunu ve keskinliğini ayarlarken, Hız düğmesi efekt oranını ayarlar. Derin Faz Pedalı, pürüzsüz bir etki için varsayılan olarak 4 faz kaydırma aşamasında çalışır. Mod II anahtarı, iki kat daha fazla tepe noktası ve daha hareketli bir doku için bunu ikiye katlayarak 8 aşamaya çıkarır.

Kompakt ve güvenilir bir şekilde inşa edilmiştir

MXR Deep Phase Pedal, pedalboard'unuzda neredeyse hiç yer kaplamayacak, yola hazır bir MXR mini muhafaza içinde gelir.

Teknik Özellikler

  • Giriş Empedansı: 1M?
  • Çıkış Empedansı: < 100 ?
  • LFO Range: 0.15 to 50 Hz
  • Güç Desteği: 9 volts DC

Phase Bölümleri

  • Mode I: 4
  • Mode II: 8
  • Bypass: True Bypass

MXR M279 Deep Phase Gitar Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar