×

MXR M300 Digital Reverb Guitar Effects Pedal Reverb Pedalı

MXR
Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

RVRB/DLY
: Reverb

MXR Reverb, her biri ödüllü MXR tasarım ekibi tarafından özenle hazırlanmış ve ayarlanmış altı farklı üst düzey yankı stili sunar. Hepsi, basit bir üç düğmeli kuruluma ve Constant Headroom Teknolojisi sayesinde 20 voltluk büyük bir tavan boşluğuna sahip bir hi-fi analog kuru yola sahip standart boyutlu bir MXR kutusunda gelir. Her yankı stili, en üst düzey raf ünitelerinde ve eklentilerde bulunan kadar zengin ayrıntılara sahiptir ve bunlar arasında gezinmek için yapmanız gereken tek şey Ton düğmesine basmaktır.

PLATE ayarı, stüdyo kayıt dünyasında vazgeçilmez bir seçim olan parıldayan pürüzsüz bir alan yıkama sağlar. SPRING, sarmal metal olmadan gerçek anlamda otantik yankı yankısı için yeni bir standart belirliyor - klasik amfi tabanlı efektin mükemmel bir rekreasyonu; Ton kontrolü sizi koyu eski amfi yayından klasik tıngırtıya ve parlak sörflü sıçramaya götürüyor. EPIC, çoklu iç içe geçmiş analog tonlu gecikme çizgilerinin ve karmaşık modülasyonun benzersiz bir kombinasyonudur - ay manzarasının o gizli kısmından sololar için mükemmeldir. MOD, geri bildirim yolunda zengin organik modülasyonla tabak aromalı bir ferahlık atar. ROOM stili, daha kısa azalma sürelerinde gitar tonunuza ince bir gövde ve projeksiyon eklerken, daha uzun azalma süreleri, yıkanıp gitmeyen zengin organik alan sağlar. PAD, alt oktav + ekolar + "ışıltı" + synth/organ modülasyonu + yankı ile oktav yükseltmenin benzersiz bir kombinasyonu ile diziyi tamamlar.

İki farklı düğme ayar konfigürasyonu arasında geçiş yapmak ve karıştırmak için bir Dunlop DVP serisi ses/ifade pedalını ifade jakına bağlayın. Reverb, %100 ıslak mod, stereo giriş ve çıkış kapasitesi ve gerçek röle veya iz atlama içerir.


ÖZELLİKLER

  • Tek bir pedalda özenle hazırlanmış altı reverb
  • Hi-fi analog ve dijital ses yolları
  • Kuru yol %100 analogdur
  • Stüdyo sınıfı düşük gürültülü zemin
  • Röle gerçek baypas ve gecikme yolları modları
  • Tüm düğme ayarlarının ayak kontrolü için ifade pedal jakı
  • TRS kabloları kullanılırken Stereo Giriş/Çıkış özelliği

MXR M300 Digital Reverb Guitar Effects Pedal Reverb Pedalı Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Belirtilmemiş
Müzik Tarzı
Belirtilmemiş

Kullandığım en iyi reverb pedalı. Verdiğiniz paraya değer. Başka bir marka denemiştim, daha uygun fiyatlı idi ancak bu reverb'ün kalitesinden uzaktı...

Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme
Kullanıcı desteği

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar