×

Mxr M306G1 Poly Blue Octave Pedalı

MXR
Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

MXR Poly Blue Octave, ton oluşturucular ve ses arayanlar için nihai oktav pedalını yaratmak için modern ve klasik perde değiştirme stillerini tüylenme ve modülasyonla bir araya getiriyor.

  MXR Poly Blue Octave, Dunlop ECB003/ECB003EU veya MXR BrickTM Serisi güç kaynağı gibi 9 voltluk bir AC adaptörüyle çalışır. Bu pedal pille çalıştırılamaz.


Uzun Hikaye

MXR Poly Blue Octave, ton oluşturucular ve ses arayanlar için nihai oktav pedalını yaratmak için modern ve klasik perde değiştirme stillerini tüylenme ve modülasyonla bir araya getiriyor.

Seviye Atlama

Poly Blue Octave, dört ayrı oktav bölümü içerir - bir oktav aşağı, iki oktav aşağı, bir oktav yukarı ve iki oktav yukarı - ve karışımdaki her birinin seviyesini kontrol edebilirsiniz. Her biri varsayılan olarak polifoniktir, yani akorlarda tek nota pasajlarında olduğu kadar harika ses çıkarırlar. Kuru sinyalinizin de kendi seviye kontrolü vardır, böylece perde kaydırmalı tonların mükemmel karışımını arayabilirsiniz.

Çağdaş Netlikten Ham Vintage Cesarete

Mono anahtarı, sizi analog stil perde değiştiricilerin cesur, monofonik tonlarına geri götürür. Bu modda, oktav altı sinyaller, MXR Vintage Bass Octave gibi bir pedalın sıcak titreşimlerine ve ham kişiliğine sahipken, daha yüksek oktav sinyalleri, tüy yoğunluğu tamamen geriye çevrilen Octavio Fuzz'a benzer.

Gök gürültüsünü ve şimşeği çağır

Poly Blue Octave, klasik MXR Blue Box Fuzz'dan ilham alan asi bir tüyle donatılmıştır. Beş sinyalin hepsine uygulanan tüy hacmi, Fuzz düğmesine basıp basılı tuttuktan sonra Kuru düğme kullanılarak ayarlanabilir. Alt oktav sinyalleriyle birlikte kullanıldığında, tüyler kalın ve yeraltından geliyor. Daha yüksek perdeli sinyaller üzerinde, tüyler yakıcı ve sentez benzeridir. Gök gürültüsü ve şimşek korosu için hepsini aynı anda çalıştırın.

Kendinizi aşamalı hale getirin

Poly Blue Octave, oktav tonlarınızı kalın ve şurupludan çılgın ve çılgına kadar çekici bir hareket duygusu ile aşılamak için çift modlu bir modülasyon efektine sahiptir. Polifonik modda efekt, ünlü Leslie efektinin esrarengiz bir simülasyonunu sağlar ve monofonik modda ise, Phase 90'dan ilham alan klasik girdaplar ve swoosh'lar sağlar. Fuzz efekti gibi, modülasyon devreye girdiğinde beş sinyalin tümü için geçerlidir. Mod düğmesi, efektin oranını ayarlar—kapatmak istediğinizde, Mod düğmesini saat yönünün tersine tamamen geri döndürmeniz yeterlidir.

Adım Atın Ve Kontrolü Ele Alın

EXP jakı aracılığıyla Poly Blue Octave, Volume (X) 8 Pedalı gibi bir ifade pedalı veya iki farklı düğme ve anahtar konfigürasyonu arasında gezinmek için MXR Tap Tempo Switch gibi bir harici anahtar ile çeşitli ayarları kontrol etmenizi sağlar. veya fuzz ve mono modlarını açıp kapatın.

Tek Bir Pedalda Eksiksiz Bir Ton Ve Doku paleti

MXR Poly Blue Octave, gerçek baypas anahtarlamalı, sağlam ve güvenilir bir muhafazada yüksek performanslı adım kaydırma, tüylenme ve modülasyon sunar. Bunu sinyal zincirinize koyun ve yeni sonik sınırlar açın.

Teknik Özellikler

  • Giriş Empedans: 1M
  • Çıkış Empedansı: 100
  • Maksimum Çıkış Seviyesi: +5 dBV
  • Gürültü Tabanı: -97 dBV
  • Akım Çekişi: 265 mA
  • Güç Desteği: 9 volt DC

Mxr M306G1 Poly Blue Octave Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar