×

MXR TBM1 Tom Morello Power 50 Overdrive Pedalı

MXR
Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

30 yılı aşkın bir süredir, Tom Morello'nun ham, sert vuruşlu sesinin ana bileşeni amfi kurulumu olmuştur. MXR Power 50 Overdrive, ister basit bir kombo amfiniz, ister üst düzey bir özel yığınınız olsun, herhangi bir teçhizatla kullanım için bu kurulumun sesini ve işlevselliğini yakalar.

  Bu pedal, bir adet 9 voltluk pil (alt plakadaki pil kapağından erişilebilir), Dunlop ECB003/ECB003EU gibi bir 9 voltluk AC adaptörü veya bir MXR Brick Serisi güç kaynağı ile çalışır.

Uzun Hikaye

30 yılı aşkın bir süredir, Tom Morello'nun ham, sert vuruşlu sesinin ana bileşeni amfi kurulumu olmuştur. MXR Power 50 Overdrive, ister basit bir kombo amfiniz, ister üst düzey bir özel yığınınız olsun, herhangi bir teçhizatla kullanım için bu kurulumun sesini ve işlevselliğini yakalar.

Otantik amfi tonları sıfırdan yeniden yaratıldı.

Power 50 Overdrive'ın devresi, o büyük, boğumlu tonları yeniden üretme yeteneği açısından esrarengiz olan amfi benzeri performans için Tom'un amplifikatörünün preamp aşamalarını yeniden oluşturmak için MOSFET teknolojisini kullanır. Tom, imzası olan distorsiyon tonları için yalnızca amplifikatörüne güveniyor ve Power 50 Overdrive'a bastığınızda bunun nedenini anlayacaksınız.

Doğrudan amfiden alınan eksiksiz bir dizi kontrol.

Power 50 Overdrive, Tom'un amfisiyle aynı kontrol arayüzüne sahiptir ve Tom'un tam ayarlarını kopyalayabilmeniz veya sesi kendi zevkinize göre ayarlayabilmeniz için Kazanç, Bas, Orta, Tiz, Ses ve Durum düğmelerine sahiptir.

Döngüye girin

Tom, tüm efekt pedallarını amfisinin FX döngüsünden geçirerek sinyal zincirine benzersiz bir ton değişikliği veriyor. Power 50 Overdrive, sinyal zincirinize aynı karakteri verebilmeniz için aynı özelliği yeniden oluşturur. Kendi FX döngüsü, Presence kontrolünden ve çıkıştaki özel ton şekillendirmeden önce ham sinyal kırpma noktasına girer.

Cry Baby® Tom Morello Wah'a sahipseniz, Tom'un wah tonunu yakalayabileceğiniz yer burasıdır. Harmonik olarak zengin döngüye kaydırın ve agresif ama ton açısından dengeli, ses benzeri taramalarını yeniden yaratmak için o rocker pedalını sürmeye başlayın. Cry Baby Wah'ı Power 50 Overdrive'dan önce çalıştırmak, genel olarak daha ince bir wah efekti üretirken, Power 50 Overdrive'dan sonra çalıştırmak, baş aşağı konuma geldiğinizde size çok belirgin bir üst düzey tepki verir.

FX döngüsü, canlı bir kurulum için de mükemmeldir; "her zaman açık" sesiniz için Power 50 Overdrive'ı devrede tutarsanız ve pedal zincirinizi döngü boyunca çalıştırırsanız, bir grup için ince ayar seviyeleri konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. her seferinde farklı bir bar veya kulüp çaldığınızda farklı pedallar. Mekan akustiğine uyum sağlamak için Power 50 Overdrive'ın arayüzünü ayarlamanız yeterlidir.

Modern bir ikonun açık sözlü sesi.

MXR Tom Morello Power 50 Overdrive, modern rock 'n' roll çağının en ikonik gitar tonlarından birini aslına sadık bir şekilde yeniden yaratıyor. Tom bu sesi bilemek için yarım yığın kullandı ve şimdi onu doğrudan pedal tahtanıza koyabilirsiniz.

"Power 50 Overdrive, 1988'den beri kullandığım amfi kurulumunu taklit ediyor" diyor. “21 stüdyo albümü yaptım ve o amfi, o kafa ve o hoparlör ve o ton 21 tanesinde. Kariyerimin Birinci Gününden beri imzam olan tanımlanabilir ses oldu. O kayıtlardaki sese sahip olmak istiyorsanız, 1988'den bir amfi ve hoparlör kabini bulmanıza gerek yok. Kurulumunuz ne olursa olsun, o sesi Power 50 Overdrive ile alabilirsiniz.

Teknik Özellikler

  • Giriş Empedans: 700 K?
  • Çıkış Empedansı: 900 bin?
  • Dönüş Empedansı: 1 M?
  • Empedansı 10 K Gönder?
  • Nominal Çıkış Seviyesi* -12 dBV
  • Maksimum Çıkış Seviyesi 0 dBV
  • Nominal Gönderme Seviyesi* -26 dBV

Kontroller

  • Bas +4 dB, -21 dB, 50 Hz
  • Orta ±7 dB, 500 Hz
  • Tiz ±7 dB, 5 kHz
  • Tiz*** +7 dB, -21 dB, 5 kHz
  • Varlık +7 dB, 4 kHz
  • True Hardwire'ı Atla
  • Akım Çekişi 12 mA
  • Güç Kaynağı DC 9 volt

MXR TBM1 Tom Morello Power 50 Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar