×

Neotech 5401162 Tuba Harness Tuba Askısı

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

Neotech 5401162 Tuba Harness - Tuba Askısı

  • Çoklu konfigürasyonlar, çeşitli tüplere uyacak şekilde mümkündür
  • Ekstra konfor ve stabilite için patentli dahili kontrol germe sistemi
  • Tamamen ayarlanabilir
  • Amerika'da üretilmiştir

    TUBA HARNESS, vücudunuzun şekline uyum sağlar ve enstrümanın ağırlığını eşit bir şekilde dağıtarak hareketlerinizin şokunu emer. Neopren yastık, sırtın ve omuzların üst kısmında rahat ve stabil bir omuz askısı oluşturur. Yastık, çalarken yaptığınız hareketlerin miktarına bakılmaksızın tam olarak ihtiyaç duyduğunuz yerde kalır. Kendi kendini ayarlayan askı, rahatlığından ödün vermeden hareket kabiliyetinizi artıran arka tarafta bulunan donanımda özgürce kayar. Neotech TUBA HARNESS, erkek ve kadınların en rahat uyum sağlamaları için tasarlanmıştır.

Bu benzersiz bağlantı sistemi, çoğu tüp türüne uyacak şekilde iki bağlantı seçeneği sunar. Bir sistem, tüpün alt bölümü için benzersiz bir sarım destekten oluşan bir "beşik" sunar. Bu destek, tüpün yüzeyine sürtünme nedeniyle oluşabilecek çizilmelere karşı korumak için zarar vermeyen bir malzeme ile kaplanmıştır. Bu seçenek, tüpün alt bölümünde bir bağlantı halkası bulunmayan tüpler için idealdir. İkinci seçenek ise, bazı tüplerin alt bölümünde bulunan bağlantı halkasına doğrudan bağlanabilen döngü konektörler sunar. Bu döngüler daha sonra Neotech TUBA HARNESS'ın ana gövdesinde bulunan çıtçıtlara bağlanır. Harness ayrıca ek stabilite için bir üst destek kayışı sunar. Bu kayış, çalıcının tercihine bağlı olarak harness'ın sağ veya sol tarafına bağlanabilir. Neotech TUBA HARNESS'ın yenilikçiliğini deneyimleyin. Yükü taşımaya hazır!

Neotech TUBA HARNESS, farklı boylarda ve vücut tiplerindeki çalıcılara uyum sağlamak için Regular ve X-Long (Normal ve Ekstra Uzun) boyutlarında mevcuttur. Regular boyut çoğu yetişkin çalıcı için uygundur, X-Long boyut ise daha uzun boylu olanlar için ekstra uzunluk sağlar. Ayrıca, Junior boyutu, daha genç çalıcılar ve Bariton veya Eufonyum çalan yetişkinler için uygundur. Bu sayede, her yaş ve enstrüman grubundan çalıcılar, Neotech TUBA HARNESS ile rahat ve güvenli bir şekilde kullanabileceklerdir.

Yaklaşık Boyutlar

  • Junior: 18" - 22" (İdeal olarak 46 cm - 56 cm)
  • Regular: 22" - 27" (İdeal olarak 56 cm - 69 cm)
  • X-Long: 26" - 33" (İdeal olarak 66 cm - 84 cm)

Neotech 5401162 Tuba Harness Tuba Askısı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.