×

Nux B-3 Plus Wireless Microphone XLR Transmitter and Receiver Set w/ B-3MA Bundle Wireless Mikrofon Sistemi

Nux
Temin Edilemiyor

Herkes için NUX B-3 Kablosuz Mikrofon Sistemi

NUX B-3, en sevdikleri kablolu mikrofonun keyfini kablosuz olarak çıkarmak isteyenler için tasarlanmış sağlam bir 2.4GHz kablosuz mikrofon sistemidir. B-3, mikrofon ve giriş XLR jaklarına hızlı ve kolay bir şekilde bağlanan, şarj edilebilir pille çalışan bir sistemdir. Tamamen USB ile şarj edilebilir olduğundan kablo ve pahalı pil gerektirmez. Kullanımdayken 5 saate kadar uzun süre dayanır ve mikrofonu kapatıp B3'ü çalışır durumda bırakırsanız güç tasarruflu uyku modu etkinleştirilir.

Mesafe aralığı sınırı 100 fit dış mekandır ve gecikme süresi 4 milisaniyeden azdır. Ve en önemlisi; ses kalitesi 32-bit 48 kHz'dir. Mesafe aralığı herhangi bir yer için oldukça yeterli, alıcıdan 60 fit uzağa yürüyebilirsiniz ve sinyal gecikme veya kesinti olmadan akacaktır. Önerilen kullanım aralığı budur. Uzun ömürlü dahili pil, pakete dahil olan USB kablosu ile kolayca şarj edilebilir.

Nasıl çalıştırılır?
Vericiyi ve alıcıyı açın

Kanal 1, varsayılan eşleştirme kanalıdır. Farklı kanal kullanmak istiyorsanız, hem verici hem de alıcı üzerinde aynı kanal numarasına tıklayın. Mavi durum LED'i yanıp sönmeyi bıraktığında, her şey ayarlanmıştır.

Vericiyi mikrofona bağlayın ve alıcıyı mikrofonu bağlamak istediğiniz bir cihaza (amplifikatör, hoparlör, mikser, kamera veya cep telefonu) bağlayın.

Bir kameraya veya cep telefonuna bağlanmak için B3 kullanıyorsanız, lütfen dönüştürücü kabloları kullanın.

30 saniye içinde 3 adımla hazır olun!

Adım 1; Alıcı ve vericiyi çalıştırın. 5 saniye!

Adım 2; Vericinizi mikrofona, alıcıyı ise amfi,mikser ya da kayıt cihazına bağlayın. 5 saniye!

Adım 3; Eşleştirme ve sound check. 20 saniye!

Kanal 1 NUX B-3 PLUS için varsayılan eşleşme kanalıdır.Eğer farklı bir kanalda kullanmak isterseniz, alıcı ve verici üzerinde yer alan kanal değiştirme butonuna basarak diğer kanallarda eşleştirebilirsiniz. RF led ışığı maviye döndüğünde, hazırsınız.

Eşleştirme ve ses kontrolü

Lütfen bağlı cihazın AÇIK olduğundan emin olun ve sesi artırmadan önce sinyali kontrol edin.

Pil kontrolü ve şarj

B3 kablosuz sistemini açtığınızda, kanal numaraları yanıp sönmeye başlayacaktır. 1'den 6'ya ne kadar güç kaldığını görebilirsiniz. Y USB kablosunu (pakete dahildir) kullanabilir ve herhangi bir bilgisayara veya 5V telefon şarj ünitesine bağlayarak şarj edebilirsiniz.

  • 32-bit / 48KHz Yüksek Çözünürlüklü Ses Kalitesi
  • 6 Yerleşik değiştirilebilir Kanal
  • Süper Düşük Gecikme: < 4 ms
  • Menzil: > 100 fit line-0-site Dış Mekan.
  • Dinamik Aralık: 108db
  • Çalışma Bandı: 2.4GHz ISM Dünya Çapında
  • THD + Gürültü: < %0.02 (1KHz@-10dbFS)
  • Pil ömrü: 5 Saat

Nux B-3 Plus Wireless Microphone XLR Transmitter and Receiver Set w/ B-3MA Bundle Wireless Mikrofon Sistemi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Telsiz Mikrofon Setleri Çok Satanlar