×

Nux Horseman NOD-1 Overdrive Pedalı

Nux
Üretim: Üretim Yeri : Çin
58778

2.707,52 TL (81,65 $)

%10 kampanyalı fiyatı

2.436,77 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Tek taşla iki kuş!

90'ların efsane gitar pedalı Centaur'un temelleri üzerine inşa edilen Horseman, Gold ve Silver olarak iki ayrı moda sahiptir. 18v girişi sayesinde mükemmel bir headroom'a sahiptir.

Gold Modu

Bu mod standard Centaur olarak çalışır.

Silver Modu

Bu mod modifiye edilmiştir ve daha sert karakterli bir sese sahiptir.

Nux'un özel tasarımı

Yüksek voltajla çalışan özel olarak tasarlanmış devre ile daha geniş harmonikler, daha zengin bir ton ve temiz bir ses elde edersiniz.

Clean Boost

Özel olarak tasarlanmış yapısı sayesinde Horseman'i bir boost pedalı olarak da kullanabilirsiniz.

Doğal Distortion Efekti

Schottky Diodları sayesinde Horseman, daha naturel bir distortion efekti oluşturur. Lambalı amfilerin sıcak harmoniklerine yakın bir ses üretir. Üzerindeki "Gain" düğmesi aynı zamanda Bas ve Mid frekansları da kontrol etmektedir.

Ürün beraberinde güç adaptörü gelmemektedir.

İkisi Bir Arada Overdrive Pedalı

90'ların ortalarında üretilen en çok aranan çift overdrive pedallarından biri, şimdi cep boyutunda benzersiz bir pedal tasarımında. NUX Horseman, efsanevi Centaur pedalına saygılarını sunar. Birincil ayarlar ve 2 mod için 3 kadran vardır: Altın ve Gümüş ve genellikle 18v giriş gerektiren muazzam ilerleme sunar.

Altın Modu, klasik selefini taklit eder; şeffaf Gold Centaur overdrive pedalı ve Silver Mode, genişletilmiş kazanç aralığına sahip güçlendirilmiş bir versiyondur (Silver Centaur).

NUX Benzersiz Tasarım

Ses, Centaur'un voltaj dönüştürücü devresine dayanmaktadır. Ancak Horseman'nin karakteristik tasarımı, 18V'yi OP-AMP'ye yönlendiren yerleşik bir OP-AMP voltaj dönüştürücü ile hazırlanmıştır. Daha yüksek voltaj kaynağı, daha fazla harmonik sipariş eder ve bu benzersiz pedalın sesini ikna edici bir şekilde yeniden üretir.

Clean Boost

NUX Horseman'ı kullanmanın bir başka "klasik" yolu. Amplifikatörün sürücü kanalıyla (veya başka bir sürücü pedalıyla) birlikte kullanıldığında çok kullanışlıdır. Ve Gain - Output ayarına bağlı olarak, Horseman'nin temiz bir destek olarak kullanılmasına izin verir. Yüksek çıkış ayarıyla düşük kazançlı çevirmeli bağlantı yapın ve sesinize çoğunlukla hacim ve minimum renk katar.

Natural Distortion

Ek olarak, kontroller, iki Schottky diyotun bir dalga biçimi kırpma gerçekleştirebildiği pedaldaki ses sinyalini bozacak şekilde ayarlanabilir. ( Germanyum diyotları üretilmiyor, özellikle dalga şekli kırpmasını kopyalamak için Schottky diyotlarını seçiyoruz ) ""gain"" düğmesi, bas ve orta frekansları kontrol eden bir çift potansiyometredir ("çift çeteli kazanç potu"). Treble ve Volume seviyesi ayrı düğmelerle kontrol edilir.

True/Buffer Bypass

NUX Horseman, isteğe bağlı bir baypas moduna sahiptir. Zincirde pedal KAPALI olduğunda sinyalinize dokunmamak için Pedalı True Bypass modunda kullanabilirsiniz. Birbirine bağlı 4'ten fazla pedalınız varsa, arabellek baypas modunu seçmenizi şiddetle tavsiye ederiz; Buffer Bypass moduna geçtiğinizde pedal zincirinizde sinyal kaybı olmayacaktır!

Ayak pedalına basın ve basılı tutun ve pedalı çalıştırın; LED göstergesi, hangi baypas modunun etkinleştirildiğini gösterecektir; KIRMIZI - Gerçek Baypas / YEŞİL - Tampon Baypas.


ÖZELLİKLER

  • Altın ve Gümüş modları: Bir mini pedal kutusunda 2 bağımsız pedal sesi
  • Kazanç, Tiz ve Çıkış Kontrolleri
  • Voltaj dönüştürücü
  • Opsiyonel: Gerçek Baypas / Tampon Baypas
  • Güç: 9V Negatif Uç

Nux Horseman NOD-1 Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar