×

Nux Metal Core Deluxe Distortion Pedalı

Nux
Marka: Marka Sahibi : Çin Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
DRIVE
: Distortion

Cehennemin dibinde yaratıldı!

Nux Metal Core Deluxe distortion pedalı 2 adet yüksek gain’li distortion devresi ve 2 adet tonlama imkanı sağlar. Voice 1 seçeneği ile çalım dinamiklerine tepki veren, alt mid frekanslar ile temiz ve rahatsız etmeyen üst frekansları içeren bir distortion devresine sahip olacaksın. Voice 2 ile de dengeli bir EQ’ya sahip ve orta frekansları güçlü, shred tarzı gitar çalım tarzları için çok daha uygun tonlar üretebilirsin!

Pedalda Level, Gain ve çok hassas Bass ve Treble kontrolleri bulunduğundan her türlü ince ayarlamayı yapmak oldukça kolay! Ayrıca dahili Noise-Gate ile dip gürültüsünden de kurtulacaksın!

Voice 1

Oldukça karakteristik, orta frekansları çökmüş bir metal tonu alabileceğin seçenek Voice 1! Eğer bu tip çok sert thrash/aggressive groove metal tarzlarında çalacaksan bu modu çok seveceğinden eminiz!

Voice 2

EQ frekansları çok daha dengelenmiş ve shred tipi çalım tarzları için uygun bir tonlama seçeneği sunar! Half Gain parametreleri ile ritim için uygun modern metal tonları elde etmen çok kolay!

T-Lock Fonksiyonu

Tüm tonlamalarını yaptıktan sonra T-Lock modunu seçerek sahnede potanslara çarptığında bile ayarların değişmeyecek!

Dahili Noise Gate

Metal Core Deluxe dahili noise gate ile gelir! Sinyal kaybını önlemek için noise gate hassasiyetini ayarlamak için yalnızca footswitche basılı tutarak Gain potansını kullanman yeterli!

Teknik Özellikler

Güç Gereksinimi: 9V (9V Pil) AC Adaptör (Negatif tip)
Boyutlar: 122(L) x 72(W) x 47(H)mm
Ağırlık: 270gr


Nux Metal Core Deluxe Distortion Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar