×

Nux MP-2 Mighty Plug Wireless Bluetooth Headphone Guitar Amplifier Kulaklık Amfisi

Nux
Temin Edilemiyor
Diğer Seçenekler
: Şarj Edilebilir

Mighty Plug, çeşitli efektler, modelleme amplifikatörleri ve Impulse Response (IR) kabin modelleri içeren hem gitaristler hem de basçılar için kullanışlı bir sessiz çalma ekipmanıdır. Yerleşik akustik gitar IR modelleri ve akustik amfilerle, akustik gitarı simüle etmek için normal elektro gitar çalabilirsiniz. Gömülü Bateri kalıpları, en sevdiğiniz müzik stillerinizle birlikte çalmanıza izin verebilir.

Mighty Plug'i Bluetooth bağlantısı üzerinden bir akıllı telefon veya tablet ile uzaktan almak için lütfen MIGHTY AMP uygulamasını yükleyin.

Yüksek Kaliteli Modelleme

Mighty Plug, efektleri, amfileri ve kabinleri hem gitar hem de basçılara birleştirme yeteneği sunar. Her enstrüman parçasının amplifikatör modelleri, hoparlör kabinleri ve efektler için bağımsız paketi vardır. Kulaklık kullanmanın avantajlarından yararlanın; tüm efektler surround ses için tasarlanmıştır.

Bluetooth Modu

Yalnızca favori müziğinizle birlikte çalmak için Bluetooth bağlantısı SES modunu seçebilirsiniz. Veya efektleri kontrol etmek ve ön ayarlarınızı özelleştirmek ve saklamak için APP modu. APP modu seçildiğinde herhangi bir müziği de çalabilirsiniz. Ses modu seçeneği, Mighty Amp uygulamasını yükleyemediğiniz herhangi bir Bluetooth cihazını bağladığınızda kullanışlıdır.

İlham geldiği ve doğru kayıda!

Enstrümanınızı herhangi bir ses arabirimi kullanmadan kaydedebilirsiniz. Mighty Plug, yerleşik bir ses akış işlevine sahiptir, böylece Amplug'ı bir Micro B USB kablosuyla doğrudan bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz ve çalmaya ve kaydetmeye hazırdır. Doğrudan bağlantıyla müzik üretmenize yardımcı olan sürücüsüz * bir çözüm. Kulaklık çıkışını izleme için kullanabilirsiniz, hem gitarınızı hem de bilgisayarınızdan sesi duyacaksınız.

Uzun Pil Ömrü ve Eko Modu

Mighty Plug'ı AÇIK duruma getirdiğinizde, varsayılan olarak ECO modunda çalışacaktır. 2 dakika boyunca kulaklık bağlı değilse veya 6 dakika boyunca sinyal (gitardan, Bluetooth veya USB'den) yoksa Mighty Plug KAPANACAKTIR.

Özellikler

  • Gitar ve Bas Modları
  • Impulse Response Akustik Gitar Emülasyonlu Akustik Gitar Simülatörü
  • 13 Amplifikatör Modelleri
  • 20 Impulse Response Dosyası (Hoparlör Kabini ve Akustik Gitar)
  • 19 Çeşitli Efektler
  • Gürültü Kapısı
  • Analog Devrenin NUX TS / AC Gerçek Simülasyonu
  • Fiziksel Amplifikatör Modelleme Algoritması
  • Şarj Edilebilir Li Pil
  • 3 Saat Çalma Süresi
  • Çift Modlu Bluetooth 4.2
  • Davul Vuruşları: 10 Kalıp ve Metronom

Ürünle ilgili bağlantılar

Nux MP-2 Mighty Plug Wireless Bluetooth Headphone Guitar Amplifier Kulaklık Amfisi Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Orta seviye kendi halinde
Müzik Tarzı
Metal,rock

Beğenmediğim iki olay var en çok rahatsız eden: 1) Kabin IR lari devre dışı bırakılmıyor 2)Bluetoothda gecikme var telefondan yansıtılan ses gecikmeli geliyor Bunlar dışında genel olarak iyi f/p ürünü

Özellikleri/Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme
Kullanıcı desteği

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 1

Elektro Gitar Amfileri Çok Satanlar