×

Nux Stageman II Akustik Gitar Amfisi

Nux
Temin Edilemiyor
Watt Değeri
: 80W

ÖZELLİKLER

6,5" birinci sınıf hoparlör ve 1" tweeter ile 80 watt zengin, sıcak sesli akustik amfi.
    

Yönlendirme ayarlı son efektlere sahip 2 bağımsız kanal.
   
Akustik İmpuls Tepkisi.

Dış mekan performansı için 4,5 saat pil gücü.

Drum & Loop (60'ların cümle döngüsü).

Bluetooth Ses Akışı.

Ücretsiz APP denetleyicisi.

USB bellenim güncellemesi.

Boyutlar: 310(U)mm * 280(G)mm * 328(Y)mm.

Ağırlık: 9.87kg.

Dışarıda 4 Saatlik Performansa Hazır Olun!

Nux Stageman II şarj edilebilir amfi ile, bir sürü ekipman taşımak zorunda kalmadan her yerde performans sergilemek ve yüksesk seslerde net bir şekilde duyulmak istediğiniz her yerde sizinle! Büyük kapasiteli lityum pil ile Stageman II, herhangi bir müzisyen için 4 saate kadar performansa hazırdır.

Akustik Gitar ve Vokal için Doğal Ses

Stageman II'nin 2 kanalı vardır ve her ikisi de Akustik gitar ve mikrofon girişleri için optimize edilmiştir. Nux Stageman II akustik gitar amfisindeki çift girişli kanallar, sahne veya açık hava performansları veya stüdyo kaydı için size çok fazla seçenek sunar. En yeni DSP teknolojisiyle donatlılan Stageman II, boyutunun çok ötesinde projeksiyonla saf ve zengin akustik ses sunar.

Stageman II, hem sahne de hem de kayıt uygulamaları için esnek çıkışlara sahiptir ve ara yüz ihtiyaçlarınız için tasarlanmıştır. XLR DI çıkışı ve Line-Out jakı, kayıt kayıapmak veya bir monitöre göndermek için analog ses çıkışı olarak kullanılabilir. Özelleştirilmiş sesinizi vurgulamak için Send/Return, FX Loop girişleri ve temel efekt ekipmanlarınızdan herhangi biriyle arayüzünüzü özelleştirebilirsiniz.

Mobil App: 12 Efekt, 8 IR

Stageman II'yi akıllı telefonunuzdan kontrol edebilmeniz için bir aplikasyon yeterli. Bu app ile amfinin kanallarını değiştirebilir ve enstrüman girişi için favori sinyal blok yönlendirmenizi seçebilirsiniz. Chorus, Delay, Tape Echo, Modülasyon, Reverb vb. dahil 12 efekt vardır. Ayrıca birçok efsanevi gitar sesini simüle eden 8 IR'ye de sahiptir. Ayrıca Bluetooth aracılığıyla cep telefonunuzu Stageman II'ye bağlayabilir ve en sevdiğiniz müziklere eşlik edebilirsiniz.

Yüksek hassasiyetli hoparlör sistemi

sahnede oynamak için

Özellikle akustik enstrümanlar için enstrüman amplifikatörleri için ideal hoparlörleri bulmak asla kolay değildir. Yüzlerce kez farklı tedarikçilerin hoparlörlerini denedikten sonra, sonunda tam olarak istediğimiz sesi yakalamak için kendi hoparlörlerimizi özelleştirmeye karar verdik.

İki rafine hoparlörü (bir: 1 inç tweeter ve bir: 6,5 inç woofer) Stageman'ın kabininde birleştirerek zafer kazandık. Bu yaratıcı 2 yollu yüksek hassasiyetli hoparlör sistemiyle donatılmış Stageman II, inanılmaz ses dinamikleri sunar. Üstüne üstlük, kabin tasarımımız, optimum canlı ses izleme sağlamak için dikkatlice hesaplanmış bir eğimli açıya sahiptir.

Impulse Response(IR) Fonksiyonu

Efsanevi gitar sesleri yaratır Stageman II, 8 dürtü yanıt dosyasıyla yüklenir. Her dürtü yanıt dosyası, gitar türü ve manyetik türü için optimize edilmiştir. IR dosya adları gitar profiline, optimize edilmiş gitar tipine ve manyetik tipine dahildir. IR işlevini etkinleştirmek/devre dışı bırakmak için Stageman II'yi cep telefonunuzla (uygulamanız) bağlayın.

 

 

ÖZELLİKLER

  • 6,5" birinci sınıf hoparlör ve 1" tweeter ile 80 watt zengin, sıcak sesli akustik amfi.
  • Yönlendirme ayarlı son efektlere sahip 2 bağımsız kanal.
  • Akustik İmpuls Tepkisi.
  • Dış mekan performansı için 4,5 saat pil gücü.
  • Drum & Loop (60'ların cümle döngüsü).
  • Bluetooth Ses Akışı.
  • Ücretsiz APP denetleyicisi.
  • USB bellenim güncellemesi.
  • Boyutlar: 310(U)mm * 280(G)mm * 328(Y)mm.
  • Ağırlık: 9.87kg.

 

Nux Stageman II Akustik Gitar Amfisi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Akustik Gitar Amfileri Çok Satanlar