×

Nux Time Core Deluxe Delay Pedalı

Nux
Marka: Marka Sahibi : Çin Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor

Kristal Berraklığında!

Time Core Deluxe, harika, kullanıcı dostu delay efektlerini küçük bir kutuda toplamıştır. Pedal size toplamda 7 farklı Delay türü sunar. 40ms Doubled Rock'n Rolldan büyükeyici 1500ms'e kadar!Her delay modunun, ön ayarınızı kişiselleçtirmek için ayarlanabilen kendi karakteristik sesi vardır. Sololar için lead tonunuzu doldurun veya ritim gitar performanslarınz için yeni ve ilginç yolları deneyimleyin.

7 Delay Modu

Tape: Doymuş tekrarlar, analog dokunuş Dijital: Kristal netliğinde tekrarlar, diğer modülasyon efektleriyle mükemmel uyum Analog: BBD algoritmasını ve önceki tekrarı kullanarak sesin her tekrarını simüle eder. Ping Pong: Tekrarlar sola ve sağa sekecektir. Stereo çıkış balnatısı önerilir. Pan: Tekrarların bir pan algoritması vardır,soldan ortaya ve ardından sağa sıçrayacaktır. Stereo çıkış bağlantısı önerilir. Reverse: Tekrarları geriye doğru oynatacaktır. Ayın karanlık tarafına hoşgeldiniz. Hold: 40 Saniyelik döngü.

"Tap Tempo" işlevini etkinleştirmek için Time düğmesini kullanarak gecikme hızını özelleştirebilir veya Foot Switch'i 2 saniye basılı tutabilirsiniz.Bir Delay modu seçtikten sonra, Time düğmesi gecikme hızını kontrol eder, Mix düğmesi etkilenen sinyali ve ilk gelen sinyal dengesini kontrol eder, Repeat düğmesi tekrar miktarını ayarlar.

Stereo Bağlantı!

Daha iyi bir deneyim ve esnek yönlendirme için Stereo Giriş ve Çıkışlara sahip Time Core Delux'ü farklı bağlantı yöntemleriyle herhangi bir efekt zincirinde rahatça kullanabilirsiniz. T-Lock Modu: Performansınız sırasında parametre ayarlarınızı korumak için tasarlanmıştır Normal Modu: Efekt Devresini atlayan True-Bypass Tail Modu: Çalınan en son notanın etkisini koruyan Buffered Tail Bypass

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Kasa: Güçlendirilmiş Alüminyum
  • Butonlar: Time / Mix / Repeat / Tape / Foot-Switch
  • Güç Kaynağı: 9V DC veya 9V Pil
  • Boyutlar: 122(U)×72(G)×47(Y)mm
  • Ağırlık: 270g

Nux Time Core Deluxe Delay Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar