×

Nux Verb Core Deluxe Reverb Pedalı

Nux
Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Çin
63910

3.965,68 TL (119,00 $)

%10 kampanyalı fiyatı

3.569,10 TL
  • En geç 19 Temmuz Cuma günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Diğer Özellikler
: True Bypass
RVRB/DLY
: Reverb

Hareketli Ortam!

NUX VERB CORE DELUXE, Room, Hall, Plate, Damp, Shim, Spring, Tre-Verb ve Mod Verb dahil 8 farklı tipte bir reverb pedalıdır. Tip düğmesini kullanarak reverb tipini seçebilirsiniz.

null

Room reverb daha küçük bir akustik alanı simüle eder. Böyle bir odada birçok yansıma yumuşak malzemeler tarafından emilir ve ses yalnızca duvarlar (duvar kağıdıyla kaplı), pencereler ve belki bazı mobilyalar tarafından yansıtılır ve sürdürülür. Oda reverb i, gerçek dünyada duymaya alıştığımız normal ambiyansa benzer.

 

null

Hall reverb, 1978'de piyasaya sürülen efsanevi Lexicon 224'e dayanmaktadır. Bütün bir çağın sesini tek başına tanımlayan ünlü, gür bir reverb kuyruğuna sahiptir. Sıcak, organik bozulmaya sahip geniş kapsamlı bir yankı.

 

null

Plaka reverb, çelik bir çerçeveye asılı metal bir plakanın kullanıldığı ve akustik alanda duyulanlara benzer yankılanmaları yeniden yaratabilen EMT 140'tan ilham aldı; klasik kayıtlarda bulunan ünlü bir stüdyo reverb idir.

 

null

Damp reverb, devasa ve sonsuzdur, sıcak ve doğaldır.

 

null

Shim reverb pitch, her feedback loop unda reverb i bir oktav yukarı kaydırarak unutulmaz ve dünya dışı bir ses yaratır. Bu, bazı ilginç ve deneysel ses seçeneklerinin kapısını açabilecek benzersiz bir etkidir.

 

null

 

Spring reverb, mekanik bir salınım yaratarak bir yayda üretilen damlayan ve yumuşak ses çıkaran yay tankını simüle eder. 
"Dolu" bir ton elde etmek için Spring reverb, dip ağırlıklı bir boyut eklemek için sağlam bir seçimdir.
Klasik surf reverb; Rockabilly için de harika!

 

null

Tre-Verb (Tremolo Verb), sesinizi gerçekten klasik derinlik ve boyutla dolduran sıcak tremolo ve spring reverb atmosferiyle vintage tüp amplifikatör gibi tremolo ve spring reverb i  birleştirir.

 

null

Mod-Verb (Modulation Verb), muhteşem chorus ile damp reverb i birleştirir; bu devasa reverb, gür, ambiyansla dolu bir ses sunar.

 

Toggle anahtarı, Gerçek/Buffer Bypass arasında geçiş yapmak ve benzersiz Tone Lock özelliğimizi kullanmak için kullanılır. Pedalı Buffer-Bypass olarak ayarlamak ve efekti devre dışı bıraktığınızda reverbun devam etmesini sağlamak için Tail'i seçin. TB, Gerçek-Bypass anlamına gelir, efekti devre dışı bıraktığınızda devam eden bir ses olmaz. T.Lock, Tone Lock anlamına gelir. T.Lock (Tone Lock) fonksiyonu, sahnede kazaları önlemek için mevcut parametre ayarınızı hızlı bir şekilde saklamak ve kilitlemek için bir yoldur. Parametreleri ayarladıktan sonra, sadece anahtarı T.Lock pozisyonuna getirin, ardından LED göstergesi parametreleri saklamak ve kilitlemek için YEŞİL olarak 2 kez yanıp söner. Daha sonra, efekti ayak anahtarıyla endişesiz bir şekilde etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Efekti etkinleştirip devre dışı bırakmak için bir kez basın. Efekti etkinleştirdiğinizde, ayak anahtarı basılı tutularak Freeze fonksiyonu tetiklenebilir. (Sürpriz İçin Tutun)

Efekt etkinleştirildiğinde, FS göstergesi "Kırmızı" gösterecektir. Efekt devre dışı bırakıldığında, FS göstergesi sönecektir.

Kill Dry fonksiyonu, herhangi bir dry sinyal olmadan tamamen işlenmiş sinyaller elde etmenizi sağlar, böylece paralel ekipman zinciri ile saf dry amfi sesi ve saf ıslak amfi sesi elde edebilirsiniz. Ya da orijinal miksaj fikirleriniz için yeterli olmadığında, yeni bir ambiyans efekti seviyesine ulaşabilirsiniz.

YALNIZCA: 110mA'dan az güç tüketimi ile 150mA'den fazla güç sağlayabilen 9V Negatif Uçlu güç kaynağı kullanın.

DC jakı

USB-C portu

USB-C portu, firmware güncellemeleri için kullanılır. Cihazı başlatmak ve DFU (Device Firmware Update - Cihaz Firmware Güncelleme) moduna girmek için USB kablosunu bir PC'ye bağlayın ve ayak anahtarı tutun. Bağlandıktan sonra, DFU güncelleme yazılımı kullanarak firmware güncellemeleri gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili firmware ve firmware güncelleme kılavuzunu ürün sayfasından indirin.

Bu pedalın sağ tarafındaki ses girişleri standart 1/4 inç jaklardır (mono/TS). Gitarınızı, düzenli bir 1/4 inçlik enstrüman kablosu kullanarak pedalınızın sağ tarafındaki In (mono) ses girişine bağlayın.

Pedal, gerçek stereo çıkış sağlamak için bir çift 1/4 inç TS kablosu kullanarak stereo sinyalleri de kabul eder.

Özellikler:

  • Kompakt bir kutuda 8 farklı reverb tipi: Room, Hall, Plate, Damp, Shim, Spring, Tre-Verb, Mod-Verb.
  • Freeze fonksiyonu.
  • Gerçek-bypass veya Buffer-bypass (Tails).
  • Stereo desteği.
  • Kill Dry özelliği.
  • Düşük güç tüketimi (120mA'dan az).
  • Düşük gürültü ve sıfır gecikme için analog kuru sinyal.

Özellikler:

  • Giriş Empedansı: 1M?
  • Çıkış Empedansı: 1k?
  • Dinamik Aralık: 104 dB
  • DSP İşleme: 48KHz / 32-bit
  • A/D D/A Örnekleme Oranı: 48KHz / 24-bit
  • Güç: 9V DC (Negatif uç, Opsiyonel ACD-006A adaptörü)
  • Akım Çekimi: 120mA'dan az
  • Boyutlar: 122(L) x 72(W) x 47(H)mm
  • Ağırlık: 270g

Nux Verb Core Deluxe Reverb Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar