×

On Stage DPT4000 Percussion Tray with Soft Case Standa Monte Perküsyon Masası

65347

4.702,90 TL (136,83 $)

%10 kampanyalı fiyatı

4.232,62 TL
  • En geç 4 Eylül Çarşamba günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

On Stage DPT4000 Standa Monte Perküsyon Masası (Kılıflı)

Güvenilir ve kurulum açısından kolay olan DPT4000 perküsyon masası, el perküsyon aletleri ve aksesuarları düzenli ve erişilebilir bir şekilde saklar. El aletlerinin yanı sıra, tepsi iki braket sağlar; bu braketler, cowbell, wood block veya diğer enstrümanları çalınabilir pozisyonda tutan perküsyon çubuklarını monte edebilir. 

Platform üzerindeki köpük kaplama, enstrümanların yerinde kalmasını sağlar ve performans sırasında shaker ve diğer enstrümanların sessiz bir şekilde yerleştirilmesine olanak tanır. 
Tepsinin iki tarafındaki kulp yerleri, marakaslar, cabasaslar ve claves gibi enstrümanları tepsiye ulaşmadan almak için kullanışlıdır. Tepsinin altından çıkan iki döner kanca, tefler (tamburinler), kablolar ve kulaklıklar gibi asılabilir eşyaları depolamak için kullanılır. 

İki montaj mekanizması, tepsiyi desteklemek için çeşitli sahne ve stüdyo ekipmanlarıyla uyumlu kullanım sağlar. Entegre vida yuvası, standart bir mikrofon standına vidalanabilir.
Alternatif olarak, yerleşik kelepçeler, hi-hat standları, mikrofon standları ve hoparlör standları gibi sağlam standlara tutturulabilir.

Etkili kurulum ve sökme için, dahil olan yumuşak kılıf, tepsiyi ve üzerindeki enstrümanları ayrı bir enstrüman çantasına ihtiyaç duymadan saklar ve taşır.
Taşıma kolaylığı için, yumuşak kılıf, kulplar ve omuz askısı ile birlikte aletler ve malzemeler için fermuarlı bir cepe sahiptir.

Teknik Özellikler:

  • Tepsi boyutu: 10" x 18" → 25.4 cm x 45.72 cm
  • Ağırlık kapasitesi: 11.30 kg
  • Yapı malzemesi: Çelik
  • Renk: Siyah
  • Çanta ebatları: 20" x 14" x 4" → 50.8 cm x 35.56 cm x 10.16 cm

On Stage DPT4000 Percussion Tray with Soft Case Standa Monte Perküsyon Masası Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.