×

Orange Crush 20RT Elektro Gitar Amfisi

Marka: Marka Sahibi : İngiltere
Temin Edilemiyor
Amfi Tipi
: Kombo
Amfi Türü
: Transistörlü
Diğer Seçenekler
: Aux Girişi
Diğer Seçenekler
: Dahili Tuner
Diğer Seçenekler
: Footswitch Bağlantısı
Diğer Seçenekler
: Kulaklık Çıkışı
Diğer Seçenekler
: Line Çıkışı
Diğer Seçenekler
: Line Girişi
Diğer Seçenekler
: Yaylı Reverb
Hoparlör (inç)
: 1x8
Watt Değeri
: 20W

Crush 20RT, yerleşik reverb ve entegre bir kromatik tuner dahil olmak üzere, Crush 20'nin tonal platformuna dayanıyor.Daha fazla sade olan kardeşi gibi, Crush 20RT, footswitchable, Clean ve Dirty kanalların yanı sıra harmonik tonlarda zengin overdriven ve distorted sesler paleti sunan, yeni yüksek gain, dört aşamalı preamp tasarımına sahiptir.

Crush 20RT’nin 8" hoparlörünün özel sesiyle elde edilen keskin ton, amfinin en mütevazı footprintine inanan bir kontrolü ve ses derinliği ile şaşırtıcı değildir. Parçalar ve CabSim yüklü kulaklık çıkışını desteklemek için bir Aux In ile tamamlanan Crush 20RT, kullanışlı özellikleri efsanevi Orange tonuyla ve klasik Orange mojo ile birleştiren mükemmel taşınabilir pratik bir kombinasyondur.


Tamamen Analog Sinyal Yolu

Dijital çağdaki analog amplifikatör devresine olan bağlılığımız, Crush amfilerinin, Orange'ın ünlü olduğu, gitaristlere teknolojilerini değil, enstrümanlarını çalmaları için ilham veren canlı hissi vermesini sağlar. Crush 20’nin son derece etkili 3 bantlı EQ bölümü, koyu renkli vintage renklerden, modern tonlara kadar sesiniz üzerinde büyük kontrol sağlar.


İkiz Kanallı, Yüksek Gain'li Preamp Tasarımı

Bir pratik amplifikatöründe daha önce hiç duyulmamış ayrıntılı doygunluk ve çok yönlülük seviyelerini tecrübe edin.Crush Pro serimizin büyük başarısını temel alan yüksek gainli preamp tasarımımız, oyuncunun ellerine gerçekten ilham verici karmaşık tonlar koyar. Yüksek kaliteli, low noise bileşenler olağanüstü zenginlik ve netliğe sahip dört aşamalı bir gain sağlayarak, keyifli cleanlerden klasik Bluesy Orange crunchlığına ve tam gövdeli, ultra yüksek gainli Metal distortiona kadar her şeyi sunar.Clean ve Dirty kanallar amp'in üst panelinden veya uzaktan kumandalı isteğe bağlı footswitch kullanarak açılabilir.

Kabin Simülasyonu

Kulaklık / line çıkışı, bizim amiral gemimizle yüklenen mic'd Orange 4 × 12 " kabinin sesini titizlikle taklit eden yeni CabSim özelliğimizi içeriyor. Sessiz uygulama için kulaklık kullanın veya bir mikser / kayıt konsoluna bağlanın. Stüdyoda devasa otantik Orange tonlarını kolayca yakalayın.


Reverb ve Entegre Kromatik Tuner

Klasik bir "spring" tipine dayanan, Crush ‘RT modelindeki reverb, sesinize sıcak bir 3D genişlik katan yepyeni bir dijital modüldür. İnce bir ışıltıdan uzun eterik izlere kadar uzanan bir devre, 'dry trough' bir analoga sahip olup, gitarınızın tonunun, reverb harmanlanırken bütünlüğünü korumasını sağlar. Entegre kromatik tuner, sıkışmalar arasında hızlı ayarlamalar için doğru ve hızlı izleme sağlar.


Klasik Orange Stili

1968 yılına dayanan efsanevi kuşağımızda hazırlanan Crush serisi, sepet örgüsü vinil, dokuma hoparlör ızgarası kumaşı, imza “resim çerçevesi” kenarları ve kontrol panelinde ikonik hiyeroglifler içermektedir.


Orange Crush 20RT
  • Özellikler:Yüksek Gain'li Preamp'lı İkiz Kanallı Gitar Amfisi Combo, 3-band EQ, Reverb, Kromatik Tuner, Aux In & Cabsim-destekli Output
  • Üst Panel (sağdan sola): Enstrüman Input, Clean Volume, Dirty Gain, Bass, Middle, Treble, Dirty Volume, Channel Selector Switch, Aux In, Phones Output, (Below:) entegre kromatik Tuner, Reverb
  • Yan Panel: Footswitch Jack (Footswitch Opsiyonel)
  • Kaplama: Orange Basket Weave Vinyl
  • Output Power: 20 Watts
  • Hoparlör: Custom 8" Voice of the World
  • Kutu açılmamış halde boyutlar: (W X H X D): 37.5 × 32.5 X 19.7CM (14.67 X 12.8 X 7.75")
  • Kutu açılmamış halde Ağırlık: 7.2KG (15.9LB)

Orange Crush 20RT Elektro Gitar Amfisi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Amfileri Çok Satanlar