×

Orange Fur Coat Vintage Fuzz Pedalı

Marka: Marka Sahibi : İngiltere Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
Diğer Özellikler
: True Bypass
DRIVE
: Fuzz

Vintage Fuzz

Vintage Foxx Tone Machine'e gevşek bir şekilde dayanan Orange Fur Coat Fuzz, ilhamını 70'lerin harika tüy pedallarından alıyor.

Kürk Manto size tamamen kontrol edilebilir bir oktav tüylü pedal verir. Ayrı anahtarlar, Fuzz veya Octave Fuzz arasında seçim yapabileceğiniz anlamına gelir. Kontrol edilebilir Oktav yukarı tüylenme, tüyleri ihtiyacınız olan seviyeye getirebileceğiniz anlamına gelir ve EQ, Tiz veya Bas sesinizi artırmanıza olanak tanır. Bu gerçekten kontrol ettiğiniz bir tüydür.

Bu bizim tek True Bypass pedalımızdır. Bunun nedeni, bir Fuzz'ın gitarınızla doğrudan etkileşime girdiği zincirin başında daha iyi olmasıdır. Pedalı sinyal zincirinize daha fazla yerleştirmek, tüylere daha bozuk bir ton verecektir.

VINTAGE FUZZ:

Orange Fur Coat tüyü, temiz bir amfide veya biraz kıllı bir amfide kullanılabilir. Aşırı güçlü bir amfide kullanıldığında, benzersiz, kalın bir vintage tüy "kürk" oluşturur.

AYARLANABİLİR OKTAV:

Oldukça nadir görülen bir şey, basitçe açıp kapatabilmek yerine, Kürk Manto, siz oktav kontrolünü artırdıkça oktav yükseltir.

DÜŞÜK GÜÇ TÜKETİMİ:

Turuncu Kürk Tüyü çok az akım çekerek (10mA'dan çok daha az) uzun pil ömrü sağlar. Düzenlenmiş bir 9-12V DC merkez negatif güç kaynağı kullanın.

KONTROLLER(SOLDAN SAĞA):VOLUME, EQ, OCTAVE, FUZZ
AKIM ÇEKİMİ:9V: 3MA
12V: 5MA
DURDURMA FONKSİYONLARI:ACTIVATE OCTAVE, ACTIVATE FUZZ
UNBOXED DIMENSIONS (W X L X H):9.5 × 6.5 × 13CM (3.7 X 2.6 X 5.1¨)
UNBOXED WEIGHT:524G (1.15 LBS)
Boxed Dimensions (W x L x H):11.4CM x 14.8CM x 8CM
Boxed Weight:722g (1.59lb)


Orange Fur Coat Vintage Fuzz Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar