×

Orange Getaway Driver Overdrive Pedalı

Marka: Marka Sahibi : İngiltere Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
DRIVE
: Overdrive

Ağırlık hariç KUTU İÇERİSİNDE 70'LERDEN AMBALAJ PAKETİ

Getaway Driver, yalnızca üç kadranı olan, amp-in-a-box tipi bir pedaldır – Volume, Bite (tone) ve Gain. Pedal, tüm amplifikatörlere vintage havasını eklerken, parlak kapaklı olanlar da dahil olmak üzere, amplifikatörün temiz kanalıyla kullanıldığında gerçekten mükemmeldir. Aynı zamanda, düşük Kazanç ve yüksek Hacim ile amfileri uçtan uca klasik aşırı hıza iten harika bir temiz destek sağlar.

Kazanç yapısı, tıpkı bir valf amplifikatörü gibi A Sınıfında çalışan tek uçlu JFET devresi kullanılarak üretilir. Giriş tamponu, çıkış tamponu ve Kabin Simülasyonu, 18v boşluk payı sağlamak için bir şarj pompası kullanılarak op-amp'ler kullanılarak işlenir.

Pedal, Orange Two Stroke ve Kongpressor pedallarında kullanılan aynı şeffaf, tamponlu çıktıya sahiptir. İkinci çıkış ise, aynı zamanda bir PA'da (DI kutusu yoluyla) veya doğrudan bir kayıt arabiriminde de çalışabilen ara belleğe alınmış bir Kabin Sim/kulaklık amfisidir. İlk çıkış baypas edildiğinde şeffaftır, ancak ikinci çıkış kullanılırken Kabin Simülatörü devrede kalır. Bu, Getaway Driver'ın gerektiğinde tek başına bir Taksi Sim'i olarak kullanılabileceği anlamına gelir.

Bu pedalın seslendirme ve kazanç yapısı, 70'lerin krank modlu bir valf amfisine dayanmaktadır. 9 Volt'ta çalışan pedal, EL84 valf karakterine sahip olurken, 12 Volt'ta EL34 aroması verecektir. Düzenlenmiş bir 9-12V DC merkez negatif güç kaynağı kullanın.


BİR KUTU İÇİNDE 70'LERDEN AMP

Bir kutuda kranklanmış 70'lerin amfisi gibi geliyor. Teknik direktörümüz Ade Emsley tarafından modifiye edilen 1972 "Yalnızca Resimler" Turuncu Amplifikatör gibi birden fazla eski amplifikatörde seslendirildi.


KABİN SİM ÇIKIŞI

Pedalı doğrudan bir ses arabirimine, PA'ya (DI aracılığıyla) veya yalnızca kulaklığınıza bağlayın. 1970'lerin Orange kabinlerinde kullanılan 30 Watt'lık bir Celestion hoparlör olan G12H30 modellenmiştir. Bu çıkışı kullanıyorsanız, pedalı atladığınızda aslında hala aktiftir ve yalnızca Cab Sim ile diğer pedalları (fuzz ve distortion gibi), amplifikatör ön amfilerini (FX gönderimleri aracılığıyla) kullanmanıza izin verir.

Orange Getaway Driver Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar