×

Orange OB1-300 300W Single Channel Solid State Bass Head Bas Kafa Amfisi

Marka: Marka Sahibi : İngiltere
Temin Edilemiyor
Amfi Tipi
: Kafa
Amfi Türü
: Transistörlü
Diğer Seçenekler
: Footswitch Bağlantısı
Empedans
: 4 Ohm
Empedans
: 8 Ohm
Watt Değeri
: 300W

DİĞER AMFİLERİ  EVDE BIRAKIN...

Yıllardır basçılar, gitarı ve bas amfilerini olağanüstü bir etkiyle birleştiriyorlardı, bir gitar amfisinden aşırı ses harmoniklerini ve katmanlarını, en son da canlı sesi elde etmek için çekirdek bas tonlarına ekliyorlardı. Bu 'bi-amp’ eğilimi bizi düşündürdü… Sadece bir tanesini alabilmen için neden iki amfiyi de gösteriye sürükleyesin ki? Sonuç, bununla ilgilenen ve çok daha fazlası olan OB1 Serisi A/B sınıfı rafa monte bas kafalarıdır.

OB1’in benzersiz sesinin anahtarı, giriş sinyalinin üst kayıtlarına kontrol edilebilir bir gain ve artırılmış harmonik içerik sağlayan bir footswitch Blend devremizdir. Düşük frekanslar ve temiz sinyal yalnız bırakılır, tıpkı ‘bi-amped’ kurulumdaki gibi sıcak ve net kalır. Gain ve Blend kontrollerinin nerede yapıldığına bağlı olarak, olanaklar sınırsızdır. Şeffaf clean boost, all-out filthy grind ve  her yerde bunları elde etmek için Karışım kontrolünü zorlayın.

OB1-300, daha güçlü OB1-500 ile aynı özellikleri ve 2U raf boyutlarını paylaşan 300 Watt versiyonudur.

TEMEL ÖZELLİKLER

'BI-AMP' ESİNLENMİŞ TASARIM

OB1, input enstrüman sinyalini iki ayrı yola böler. Bir taraf temiz sinyali güçlendirir, Orange'dan beklediğiniz tüm netlik ile. Diğeri, gainin yalnızca üst harmoniklere, amfinin Gain (Kazanç) düğmesinden kontrol edilebildiği ek aşamaları ekler. Bu iki element, amplifikatörün clean ve dirty arasındaki karışımını ayarlayan Blendcontrol'ü kullanarak birleştirilir. Blend kontrolü, isteğe bağlı footswitch kullanılarak uzaktan devreye sokulabilir veya iptal edilebilir.

Gain ve Blend'in yelpazesi, hemen hemen her şeye izin verir,  fatten up chorus geçitlerinden, uçlardaki tamamen doymuş savagery'e kadar. Bununla birlikte, OB1 her zaman en alçak ayarlara kadar kritik düşük uç tanımını korur!

AKTİF EQ

OB1’in son derece duyarlı aktif üç bant EQ’si, minimum fuss ile maksimum efekt için titizlikle ayarlandı. EQ bölümü, Gain ve Blend efektleri çekmesinden sonra yer alır ve bunların büyük sonik menzilleri üzerinde tam kontrol sağlanmasına olanak tanır. Bass ve Middle kontrolleri +/- 15dB artırma veya kesme özelliğine sahipken, Tiz kontrolünde bir +/- 20dB aralığı vardır.

TAMAMEN ANALOG SİNYAL YOLU

OB1 Serisi, doğru A/B sınıfı gücü tekrar haritaya yerleştirir. Tüm devre tamamen analog olup, bu amperlerin saçma gain seviyelerinde bile etkileyici ve müzikal sesi garanti altına alır.

RACK MOUNTABLE

OB1 Serisi, 19¨ kasaya (2U) uygun ilk rafa monte amperdir. Sağlam, güçlü kaplanmış bir çelik kasanın içine yerleştirilmiştir.

BALANCED & LINE OUTPUTS

Canlı ve stüdyo kullanımı için ground lift ve line level çıkışlarına sahip dengeli DI.

Özellikler: RACK MONTABLE (2U) ‘BI-AMP’ ESİNLEMİŞ BAS KAFASI, FOOTSWİTCHABLE GAIN VE BLEND KONTROLLERİYLE, AKTİF 3 BANT EQ, DENGELİ DI ve LINE LEVEL ÇIKIŞLARI
ÖN PANEL (SAĞDAN SOLA DOĞRU): ENSTRÜMAN INPUT, ACTIVE/PASSIVE SWITCH İLE BİRLİKTE, GAIN, BLEND, BASS, MIDDLE, TREBLE, VOLUME, FOOTSWITCH INPUT, MAINS SWITCH
YAN PANEL (SAĞDAN SOLA DOĞRU): HOPARLÖR OUTPUTS (SPEAKON), 1/4¨ LINE OUTPUT, BALANCED OUTPUT, GROUND LIFT SWITCH İLE BİRLİKTE
HOPARLÖR OUTPUT SEÇENEKLERİ: MİNİMUM 4 OHM: 1 X 8 OHM, 2 X 8 OHM, 1 X 4 OHM
ÇIKIŞ GÜCÜ: 500 WATTS, A/B SINIFI
GÖRÜNÜM SEÇENEKLERİ: BEYAZ POWDERLA KAPLANMIŞ ÇELİK ŞASE (2U 19¨ RACK MOUNTABLE)
Kutusuz Boyutlar (W x H x D): 48.2 × 26.5 x 10cm (18.97 x 10.43 x 3.93¨)
Kutusuz Ağırlık: 10.1kg (22.26lb)
 
 

Orange OB1-300 300W Single Channel Solid State Bass Head Bas Kafa Amfisi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Gitar Amfileri Çok Satanlar