×

Paratuss PHM20 Hole Master Feedback Önleyici

Temin Edilemiyor

Paratuss PHM20 Hole Master - Feedback Önleyici

Hole Master farklı hava koşullarına karşı gitarınızı korur. Aşırı nemli havalarda gitarınızın ses kalitesi bozulur, buna karşın aşırı kuru havalarda ise gitarınızın gövdesinde çatlaklar oluşabilir. Tüm bu olumsuz etkilerden kurtulmak artık elinizde. Paratuss Hole Master gitarınıza sadece ihtiyacı kadar nem sağlar. Böylece hava koşulları ne kadar değişken olursa olsun gitarınızın nem miktarı hep aynı kalır.

 Üstelik kullanımı ve uygulaması çok basittir. Hole Master'ın nemlendirici fonksiyonunu saniyeler içinde nem alıcı haline getirebilirsiniz. 

Nem Alıcı Kit
Havadaki nem oranının %55in üstüne çıkması halinde gitarınızın orijinal soundu değişmeye başlar. Bu gibi nemli hava koşullarında Nem Alıcı Kit gitarınıza optimum nem miktarını sağlar ve gitarınızın aşırı nemden korur.

Nemlendirici Kit
Havadaki nem oranının %45in altına düştüğü durumlarda gitarın gövdesinde çatlamalar oluşabilir. Bu gibi durumlarda gitarınızı korumak için Nemlendirici Kiti takmalısınız. 
 
Feedback Kesici
HoleMaster sahnede yaşadığınız feedback'lerden kurtulmanıza yardım eder. Montajı çok basittir. Hiç bir alet veya işlem gerektirmez ve çalarken varlığını hissetmezsiniz bile. Özel tasarımı sayesinde asla tellere veya elinize değmez. Taktıktan sonra varlığını farketmezsiniz bile...

Ürünün dış çapı 12cm.dir.  Gitarınızın  "Sound hole"ü 9,3cm ile 11,4cm ölçüleri arasında ise kullanabilirsiniz.

Paratuss PHM20 Hole Master Feedback Önleyici Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Feedback Önleyici Çok Satanlar