×

Pearl Flutes 525E Quantz Flute, Closed Hole Yan Flüt

Marka: Marka Sahibi : Japonya
  • En geç 22 Temmuz Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Pearl Quantz 525E -505E flüt, gümüş ambişör gibi özelliklere sahiptir.

Atölye

Pearl ürünleri, el yapımı flüt üretiminin benzersiz bir geleneğini garanti eder. Flütlerin tasarımı ve gelişimi, enstrümanın mevcut piyasayla başa çıkabilmesini sağlamak için sürekli olarak test edilmektedir. El yapımı yaratıcılık ve hassas montajın birleşimi, ömür boyu müzikal zevk sağlar. Bir çıraklık programı, usta yapımcıların gelecek nesilleri eğitmesine olanak sağlar ve böylece standartlar her zamanki gibi yüksek tutulur.

Tek Parça Çekirdek Çubuk & Pimli Yapı

Geleneksel olarak yapılan flütler genellikle çok fazla aşınma ve yıpranma sorunlarıyla karşılaşır. Bugünün talepkar piyasasında bunun olmasını önlemek için Pearl, tek parça bir çekirdek çubuk yaratmıştır. Pearl, yüksek C'den kral postuna uzanan bir çubuk tasarlamıştır, bu da flütün daha zayıf bölgelerinde güvenilirliği ve istikrarı artırır, aynı zamanda tüm oyuncular için eylemin rahatlığını artırır. Anahtar işlemi, nem ve sıcaklık değişiminden etkilenen alanları azaltan, patentli pimli yapının üzerine kuruludur. Ek köprü mekanizmaları, tüm yapıya ekstra güç sağlar ve tüm oyuncular için kolay ve benzersiz bir çalma deneyimi sağlar. Terin mekanizmaya girmesini önlemek için Pearl, anahtar işleminin altından soket başlı vidalar yerleştirmiştir.

Gümüş Başlık

Gümüş Kaplama Başlık, enstrümana daha fazla değer katar ve ilerleyen oyuncular ve müzik severler için arzulanan bir özelliktir. Başlık, daha zengin ve daha yumuşak bir odaklanmış ses üretme yeteneğine sahiptir. Daha yüksek kaliteli metaller, daha kaliteli başlıklar üretir, bu da genel flüt sesinin gelişmesine sonuç olur.

Split E ve Offset G Mekanizmaları

Split E mekanizması, genellikle zayıf sesli ve güvenilmez bir not olan üst E'yi çalmayı çok daha kolay ve tutarlı hale getirir. Flütün ayrıca bir offset G tuşu vardır, bu da daha küçük el yayılımına sahip oyuncular için daha rahat bir el pozisyonu sağlar.

Başlamak İçin İhtiyacınız Olan Her Şey

Tüm Pearl flütler, kılıf, kılıf kapağı, cilalama bezi ve temizleme çubuğuyla birlikte gelir, böylece yeni enstrümanınızı bakımını yapmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz.

Özellikler

  • Gövde: Gümüş Kaplama
  • Dudak Tablası: Ayar Gümüşü
  • Başlık: Gümüş Kaplama
  • Ayaklık: C
  • E Mekanizması: Split E
  • G Mekanizması: Offset G
  • Ses Delikleri: Çekilmiş
  • Anahtarlar: Kapalı Delik ("Plateau" Anahtarları)
  • Dahil Edilen Aksesuarlar: Kılıf, Kapak, Cilalama Bezi ve Temizleme Çubuğu

Pearl Flutes 525E Quantz Flute, Closed Hole Yan Flüt Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Yan Flüt Çok Satanlar