×

Pearl Flutes 665E Quantz Flute, Closed Hole Yan Flüt

Marka: Marka Sahibi : Japonya
  • En geç 22 Temmuz Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Flüt Pearl Quantz 665E, gümüş ağızlık, kapalı perde, e-mekanizma

Tek Parça Çekirdek Bar & Pimsiz Yapı

Geleneksel olarak yapılan flütler genellikle çok fazla aşınma ve yıpranma sorunuyla karşılaşır. Bu durumun bugünkü talepkar piyasada meydana gelmesini önlemek için Pearl, tek parça bir çekirdek bar oluşturmuştur. Pearl, yüksek C'den kral postasına kadar uzanan bir çubuk tasarlamıştır, bu da flütün daha zayıf bölgelerinde güvenilirliği ve stabiliteyi artırır ve tüm oyuncular için eylemin konforunu iyileştirir. Anahtar işçiliği, patentli pimsiz yapı üzerine inşa edilmiştir, bu da geleneksel flüt üretimiyle ilişkili birçok problemi ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Bu, nem ve sıcaklık değişikliklerinin etkilediği alanları azaltır. Ek köprü mekanizmaları, tüm yapıya ek güç sağlar ve tüm kullanıcılar için kolay ve benzersiz bir çalma deneyimi sağlar. Terin mekanizmaya girişini önlemek için Pearl, anahtar işçiliğinin alt tarafına soket başlı vidalar yerleştirmiştir.

Gümüş Ağızlık

Sterling gümüş ağızlık, enstrümana daha fazla değer katar ve ilerleyen oyuncular ve tutkulu müzisyenler için arzu edilen bir özelliktir. Ağızlık, daha zengin ve daha yumuşak bir odaklanmış ses üretebilir. Daha yüksek kaliteli metaller, daha iyi kaliteli ağızlıklar üretir, bu da genel flüt sesinin iyileşmesi anlamına gelir.

E Mekanizması ve G Mekanizması Ayarı

Bölünmüş E mekanizması, genellikle zayıf sesli ve güvenilmez bir not olan üst E'yi, çok daha fazla kolaylık ve tutarlılıkla çalmanıza olanak sağlar. Flüt ayrıca, daha küçük el aralığına sahip oyuncular için daha rahat bir el pozisyonu sağlamaya yardımcı olan bir G tuşu ayarına da sahiptir.

Başlamak İçin Gereken Her Şey

Tüm Pearl flütler, bir kılıf, kılıf kapağı, parlatma bezi ve temizleme çubuğu ile birlikte gelir, böylece yeni enstrümanınıza bakmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz.

Özellikler

  • Gövde: Gümüş Kaplama
  • Dudak Plakası: Sterling Gümüş
  • Ağızlık: Sterling Gümüş
  • Ayak Ek Parçası: C
  • E Mekanizması: Bölünmüş E
  • G Mekanizması: Ayarlanabilir G
  • Ses Delikleri: Çekilmiş
  • Perdeler: Kapalı Perde ("Plateau" Anahtarları)
  • Dahil Olan Aksesuarlar: Kılıf, Kılıf Kapağı, Parlatma Bezi ve Temizleme Çubuğu

Pearl Flutes 665E Quantz Flute, Closed Hole Yan Flüt Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Yan Flüt Çok Satanlar