×

Pearl Flutes 665RE Quantz Flute, Open Hole Yan Flüt

Marka: Marka Sahibi : Japonya
  • En geç 22 Temmuz Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Atölye

Pearl ürünleri, benzersiz bir el yapımı flüt imalatı geleneğini garanti eder. Flütlerin tasarımı ve geliştirilmesi, enstrümanın mevcut piyasada baş edebilme yeteneğini garanti etmek için sürekli olarak test edilir. El yapımı yaratıcılıkla hassas montajın birleşimi, ömür boyu müzikal keyif sunar. Bir çıraklık programı, usta yapımcıların gelecek nesilleri eğitmesine izin verir, böylece standartları her zamanki gibi yüksek tutar.

Tek Parça Çekirdek Çubuk & Pinless Yapı

Geleneksel olarak yapılan flütler genellikle birçok aşınma ve yıpranma sorunu yaşar. Bu durumun bugünkü talepkar pazarda oluşmasını önlemek için, Pearl tek parça bir çekirdek çubuk oluşturmuştur. Pearl, yüksek C'den kral postasına kadar uzanabilen bir çubuk tasarlamıştır, bu da flüt üzerindeki zayıf alanların çevresinde güvenilirliği ve stabiliteyi artırır, aynı zamanda tüm oyuncular için aksiyon konforunu da artırır. Anahtar çalışması, geleneksel flüt üretimiyle ilişkili birçok problemi ortadan kaldırmaya yardımcı olan patentli pinless yapı üzerine kurulmuştur. Bu, nem ve sıcaklık değişikliklerinden etkilenen alanları azaltarak çalışır. Ek köprü mekanizmaları, tüm yapının gücünü artırır ve tüm oyuncular için kolay ve benzersiz bir çalma deneyimi sağlar. Terin mekanizmaya girmesini önlemek için, Pearl anahtar çalışmasının alt tarafına soket başlı vidalar eklemiştir.

Gümüş Başlıklı

Sterling Gümüş Başlıklı, enstrümana daha fazla değer katar ve ilerleyen oyuncular ve tutkulu müzisyenler için arzu edilen bir özelliktir. Başlık, daha zengin ve daha yumuşak odaklı bir ses üretebilme yeteneğine sahiptir. Daha kaliteli metaller, daha kaliteli başlıklar üretir, bu da genel flüt sesinde bir iyileşme sağlar.

Fransız Stili Açık Delikli Tuşlar

Bu enstrüman, her seviyeden flütçüler arasında popüler olan "Fransız" tarzı açık delikli tuşları içerir. Bu tuş tasarımı, "Plateau" tarzı kapalı tuşlardan daha fazla hassasiyet gerektirir, ancak daha fazla ifade özgürlüğü sağlar ve oyuncuların çeyrek tonlar ve glissandolar gibi daha ileri tekniklerle deneme yapmasına olanak tanır.

Split E ve Offset G Mekanizmaları

Split E mekanizması, genellikle zayıf sesli ve güvenilmez bir nota olan üst E'yi çok daha rahat ve tutarlı bir şekilde çalmanıza olanak sağlar. Flütün ayrıca bir offset G tuşu vardır, bu da daha küçük bir el aralığına sahip oyuncular için daha rahat bir el pozisyonu sağlar.

Başlamak İçin Gereken Her Şey

Tüm Pearl flütler, yeni enstrümanınıza bakım yapmak için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi içeren bir kılıf, kılıf kapağı, cilalama bezi ve temizleme çubuğu ile birlikte gelir. Açık delikli modeller ayrıca bir takım tıkaçlar içerir.

Özellikler

  • Gövde: Gümüş Kaplama
  • Dudak Tablası: Sterling Gümüş
  • Başlık: Sterling Gümüş
  • Ayak Ek Parçası: C
  • E Mekanizması: Split E
  • G Mekanizması: Offset G
  • Ton Delikleri: Çekilmiş
  • Tuşlar: Açık Delik
  • Dahil Olan Aksesuarlar: Kılıf, Kılıf Kapağı, Takım Tıkaçlar, Parlatma Bezi ve Temizleme Çubuğu

Pearl Flutes 665RE Quantz Flute, Open Hole Yan Flüt Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Yan Flüt Çok Satanlar