×

Pitbull Gold Series GCG-F 0285-044 Hard Tension Takım Tel Flamenko Gitar Teli

Marka: Marka Sahibi : Türkiye Üretim: Üretim Yeri : Türkiye
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Takım Tel
Coated
: Hayır
TENSION-Gerilim
: Hard Tension
Ürün İçeriği
: Takım Tel

Gold Serisi

GOLD Flamenko Gitar Telleri Silver Plated Wound
  • PITBULL SILVER, hem Amerikan yapımı gümüş kaplamalı sargıdan hem de çok fazla sayıda sarımdan oluşur. Bu teller, daha uzun zamanda yapılırlar ve neredeyse tüm klasik gitarlar için idealdir.
  • PITBULL GOLD, Pitbull Strings’in özel olarak belirlediği usta tarafından, el yapımı olarak üretilir.
  • PITBULL GOLD, PITBULL SILVER’ın yüksek kaliteli, el yapımı versiyonudur. Kolay akord tutması, uzun ömürlü olması ve mükemmel bir entonasyona sahip olması, bu serinin en önemli özelliğidir.

**********************************************

Pitbull Strings, enstrüman telleri üretimi için, kurulmuş butik bir tel üretim firmasıdır. Türkiye’nin tek devlet destekli, tescilli  gitar/basgitar teli markasıdır. Tüm tellerin üretim aşamaları, büyük bir titizlikle kontrol edilmekte, dizayn ve tasarımları büyük bir hassasiyetle yapılmaktadır. Müzisyenlerin beklentisini en iyi şekilde karşılayacak, farklı müzik tarzlarına hitap ederken, uygun tınılar yaratacak ve olabilecek en uzun süreli kullanıma uygun teller üretmek, dikkat ettiğimiz  önemli noktalardır. Tellerimizde kullanılan tüm materyaller, birbirine uyumlu en kaliteli bileşimlerdir. Tüm teller, uzun bir AR-GE sürecinden geçerek üretilmiş ve “Anti Rust Fresh Package System” paketleme sistemiyle paketlenmiştir.

Pitbull Strings, MAP (Modifiye Atmosfer Paketleme) yöntemini paketlerine uyguladığından, tellerin raf ömrü, diger tellere oranla 10 kat daha fazladır. Teller paketlendikten sonra, hava, nem ve oksijen ile temas etmediği için, korozyona uğramaz, paslanmaz. Tellerinizi paketinden çıkardığınızda, fabrikadan yeni çıkmış, fresh tellerle karşılaşırsınız. Tellerin nakliyesi sırasında ister istemez, telleri korozyona uğratacak ortamlar olacaktır (Gemi yolculuğu, gümrük ambarlarındaki nemli ve rutubetli ortamlar v.s) Tellerimizin tüm bu zorlu ortamlardan etkilenmemesi için, PITBULL Strings, Anti-Rust Fresh Package uygulamasını kullanıyor.

Pitbull Gold Series GCG-F 0285-044 Hard Tension Takım Tel Flamenko Gitar Teli Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Profesyonel Müzisyen
Müzik Tarzı
Pop, Rock

Uzun zamandır profesyonel olarak flamenco serisini sahnede çalıyorum daha önce savarez tomatito serisini kullanıyordum ama ton ve ömür olarak pitbull çok daha güzel hiç bir sıkıntı yaşamadım. Akordu bu kadar hızlı oturan bir tel kullanmadım daha önce ayrıca bu kadar kaliteli bir telin Türkiye’de üretilmesi müthiş herkese tavsiye ediyorum.

Özellikleri/Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 1

Flamenko Gitar Telleri Çok Satanlar