×

Planet Waves PW-AJL-01 CinchFit Acoustic Guitar Jack Lock Askı Jack Kilidi

Marka: Marka Sahibi : Amerika
52220

568,52 TL (17,06 $)

%12 kampanyalı fiyatı

500,30 TL
  • En geç 19 Temmuz Cuma günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 50 TL ( Tel-Pena ve Dahası: Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Cinch Fit Akustik Jack kilidi, uçtaki pim Jack'i hızlı bir şekilde gitara kolayca takılabilen bir üründür. Normal askıyı, uç pim Jack kullanan gitara takmak zordur ve bir el yardımıyla takmak gerekir. Akustik Cinch Fit'i genel bir askıya takabilirim ve askının desorpsiyonu ile uç pim Jack'in yerleştirilebilmesi, bu mekanizma ile kolayca mümkündür.

D’Addario Akustik Cinch Fit, askınızı akustik gitarlara endpin çıkış jaklarıyla takmanın hızlı ve kolay bir yoludur. Endpin jacklar standart gitar askılarına uygulanırken güçlük çıkarmaz. Akustik Cinch Fit, herhangi bir enstrüman askısının ucuna bağlanır ve onun sıkıştırma hareketi, aletin ağırlığını her zaman güvenli bir şekilde tutturmak için, endpin üzerine kilitli kalması için cihazın ağırlığını kullanarak kolay uygulama ve çıkarma sağlar. Not: Akustik Cinch Fit, Fishman ve Switchcraft tarzı endpin jaklarıyla çalışmak üzere tasarlanmıştır. Ünitenin tüm marka jacklar ile çalışacağını garanti edemeyiz.

  • Herhangi bir askıyı akustik uç pinlerine kolayca takın
  • Hızlı uygulama ve çıkarma için Cinch stili kelepçe
  • Askıda modifikasyon gerektirmez
  • Manyetik güvenlik klipsleri

D'Addario aksesuarları, kablolar, teller, tunerler, kapolar, askılar, nemlendiriciler, bakım araçları ve daha fazlası dahil olmak üzere ödüllü aksesuarların eksiksiz bir yelpazesini sunan yenilikçi, problem çözücü, kaliteli müzik aksesuarlarıyla bilinir.

Planet Waves PW-AJL-01 CinchFit Acoustic Guitar Jack Lock Askı Jack Kilidi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Gitar Askıları Çok Satanlar