×

Prologix All-N-1 Russ Miller Signature Practice Pad 13 inch Çalışma Pedi

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: 13 inch
Boyut
: 13 inch
İmzalı Model
: Russ Miller
Kullanım Şekli
: Trampet

Prologix All-N-1 Russ Miller Signature Practice Pad
 
RUSS MILLER (Multi-Platinum, Grammy  ödüllü kayıt müzisyeni, uluslararası davul eğitmeni, yazar)
  • Prologix beni gerçekten hep çok etkilemiştir. Jason (Prologix’in mucidi), gerçekten çok ileri görüşlü bir müzisyendi ve üzerinde, gerçekten verimli bir şekilde davul pratiği yapılabilecek, sıra dışı bir ürün üzerinde çok yoğun şekilde çalışıyordu. Prologix padler, çalışma pedlerinde en çok aranan özellik olan mevcut olması gereken davul hassasiyeti ve hissiyatını kullanıcıya aynen sunmaktadır. Aynı zamanda davul çalarken duyduğumuz ara sıra duymak istediğimiz farklı sesleri, pratik yaparken de çıkarmamıza olanak sağlayan bir kasnağa sahiptir ve bu sayede çalışma esnasında zihinsel olarak da kendimizi davul başında hissederiz. Bu özellikleri bir çalışma pedinde toplayabilmiş olmak muhteşem. Prologix’ler çalışma pedlerinde olması gereken inanılmaz sessizliğe de sahip.
  • ‘’Hepsi bir arada’’ tabirine uygun Russ Miller signature padler, NAMM 2013’de ‘’Fuarın en iyisi’’ ödülünü almış olup, değişebilen yumuşak ve sert yüzeylerin yanında kumlu deri hissine sahip fırça bagetle çalışma imkanı da sunan üçüncü bir yüzeye sahip olması sayesinde çalışma pedi literatüründe bir devrim yaratmıştır.
  • 13"x3/16" Prologix patentli kauçuk yüzey (kırmızı), inanılmaz derecede ayarlı bir sekme ve gerçek bir davul hissiyatına sahiptir.
  • 13" incecik bir dokuya sahip (beyaz) yüzey ortalama gerginlikte bir trampetin kumlu derisiyle aynı hisse sahiptir ve fırça tekniğini çalışmak için üretilmiştir.
  • 13" yumuşak dokulu (mavi) yüzey, çalışırken daha fazla sessizliğin gerektirdiği ortamlarda kullanmak için üretilmiş olup baget içine gömülür gibi bir his verir (gevşek bir floor tom derisi).
  • Padi çepeçevre kapsayan sağlam (poly tech) kasnak,rim shot ve kasnakla olan diğer teknikleri  çalışmak için birebirdir ve yeterli sese sahiptir
  • Ahşap profilin alt uçlarının 360 derece boyunca özenle oyulmasıyla elde edilmiş boşluk, padin, standart 14’’ bir trampetin üzerine koyulduğunda, trampet derisiyle temas etmesini engeller. Bu sayede, trampetin dip seslerinin ve kort sesinin, padle çalışma esnasında gerekli olan sessizliği bozmaması, ancak yeterli seviyede duyulması sağlanır. (dengeli mix). Kort sesi istenmediğinde de basitçe kort mekanizması indirilebilir.
  • Padin, trampet sehpasının uç kancaları tarafından sağlam bir şekilde ve çalışırken engel oluşturmayacak şekilde tutulup sabitlenebilmesi için, padin ahşap profilinin altında standart trampet sehpalarının uç sıkıştırma kanca açılarına göre ayarlanmış yuvalar oyulmuştur. Bu yuvalar sayesinde çalışırken bagetleriniz ped yerine kancaya vurmaz.
  • Davul üretiminde en çok kullanılan ağaçlardan biri olan birch (huş) ağacından yapılma 14’’ cnc tezgahta işlenmiş gövde ile dinamikleri de doğru hissedeceksiniz. Kontraplaktan yapılma bir davulla birch bir davul arasındaki fark gibi, Prologix padler de sunta padlere göre kat kat müzikal ve üstündür.
  • Alt tarafa uygulanmış 1.5" x 3mm kaydırmaz sayesinde hem padiniz kaymaz, hem de birch (huş) ağacının doğal rezonans ve tınısını duyabilirsiniz.
  • Tüm 14" davulların üzerinde kullanılabilir.
  • Made in U.S.A
  • 1587gr.

Prologix All-N-1 Russ Miller Signature Practice Pad 13 inch Çalışma Pedi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Çalışma Pedleri Çok Satanlar