×
Radial Engineering Bones Texas Overdrive Pedalı
2

Radial Engineering Bones Texas Overdrive Pedalı

  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Elektro Gitar Pedalları

Aşağıdaki ürünlerden birini uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Standart Pedal Adaptör Tekli

A
Özel Stoğumuzda 9 Adet Mevcuttur
700,00 TL 550,00 TL
Diğer Özellikler
: True Bypass
DRIVE
: Overdrive

Radial Engineering Bones Texas dual overdrive - Overdrive Pedalı

Texas 'Bone', klasik 'TS9' tarzı tonlardan en son ultra yüksek gain'li 'in-your-face' tonlara kadar her şeyi üretebilen yüksek performanslı bir aşırı hız pedalıdır. İçerideki 'sihir', blues dokuları eklemenize izin veren veya sert bir şekilde sürüldüğünde Texas Longhorn'dan daha dolgun ve çıngıraklı yılan boyunlu kravattan daha eğlenceli olan armonik olarak zengin tonlar üreten minimalist bir yüksek kazançlı sürücü devresidir!

Texas, empedansı ve gürültü duyarlılığını düşürürken 'gerçek baypas' bağlantı performansını koruyan önceden ayarlanmış yük düzeltmesine sahip benzersiz bir yüksek performanslı tamponlama devresi kullanır. Bu, Teksas'ın daha uzun kablolar kullanırken gitar sinyalini verimli bir şekilde sürmesini sağlar ve mekanik anahtarların getirdiği zorluklar olmadan eşsiz dayanıklılık için en son EIS - Elektronik Impulse Switching'imizi kullanmasını sağlar.

Sahnede maksimum verimlilik için Texas, baypas modunda gitarınızın doğal temiz sesini alacağınız 'temiz, ritim ve kurşun' çalınabilirlik için yapılandırılmıştır. Texas etkinleştirildiğinde, ayak pedalını kullanarak iki kanal arasında seçim yapabilirsiniz. Her kanal, her sesi özel ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanıza izin veren kendi tonu ve seviye kontrolü ile donatılmıştır. Örneğin, ritim tonunu daha düşük ses seviyelerinde kesmek için ekstra yüksek uçlu olarak ayarlayabilirken, sololar için tonu kalınlaştırmak için ana kanalı daha fazla alt uçla ayarlayabilirsiniz. Bu, her bir kanalı vintage tarzı aşırı hız, ekstra sığır eti veya daha agresif bir modern ton yapısı için atamanıza izin veren iki adet 3 konumlu 'bite' anahtarı ile artırılmıştır. Sololar için sürdürmeyi ve kesmeyi artırmak için kanal-2 orta aralıkta artırılır.

Texas, kompakt ve kullanımı kolay bir formatta Dallas gökyüzünün boyutunda geniş bir ton yelpazesi sunan yüksek performanslı bir aşırı hız pedalıdır.

  • Değişken aşırı hız ve ton
  • Klasik ila aşırı hız aralığı
  • Temiz, ritim ve kurşun için ikili mod
  • Herhangi bir pedalboard'a uyacak şekilde kompakt
  • Standart 9 voltluk güç kaynağı işlemi
  • Boyut: 3,5" G x 4,5" U x 2" Y (89 mm x 112 mm x 50 mm)
  • Güç gereksinimi: 9 - 12 VDC - 100mA

Radial Engineering Bones Texas Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar