×

Remo Dave Weckl Adjustable Bass Drum Muffling System HK-MUFF-22- Susturucu Yastık 22 inch

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
İlgili Opsiyon
: HK-MUFF-22-
Konum
: Bas davul

Dave Weckl ile birlikte geliştirilen Ayarlanabilir Bas Davul Susturma Sistemi, bas davulları kısmen susturarak akort veya davul derisinin tam titreşimini engellemeden çeşitli boyutta susturmalar ve esnek bir tutma sistemi sunar.

Önceden susturulmuş bas davul derilerinin tonal olanaklarını kısıtlayıcı buluyor musunuz? Eğer öyleyse, bu susturma sistemi tam size göre. Remo'nun Ayarlanabilir Bas Davul Susturma Sistemi, bas davulunuzun sesini ve hissini ayarlamak için hem vuruş hem de yankı derisine uygulanabilir. Susturma sistemi, asıl davul derisinden bağımsız olduğu için Remo'nun sunduğu herhangi bir bas davul derisi kombinasyonunu kullanarak sesinizi daha da özelleştirebilirsiniz.

Ayarlanabilir Bas Davul Susturma Sistemi, bas davulunuzun boyutuna veya tercih ettiğiniz susturma miktarına bağlı olarak 3 farklı boyutta bir yastık içerir. Set ayrıca Velcro ile davul gövdesinin altına tutturulan 3 "C" kelepçe içerir. C kelepçeleri, istenen susturma ve his için deriye sıkı veya gevşek şekilde ayarlanabilir. Bas davulu için en yaygın kurulum, HKMUFF'in vuruş tarafına yerleştirilmesidir.

Remo Dave Weckl Adjustable Bass Drum Muffling System HK-MUFF-22- Susturucu Yastık 22 inch Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Deri Susturucuları Çok Satanlar