×

sE 4400a Condenser Mikrofon

sE
Temin Edilemiyor

sE 4400a Large Diaphragm Multi Pattern Condenser Microphone - Condenser Mikrofon

sE4400a, Birleşik Krallık'ın en çok satan kondenser stüdyo mikrofonu sE2200a'nın aynı kapsül ayarlamasına dayanır, ancak çift kapsül kullanarak çoklu polar desen işlevi sunar. sE 4400a mikrofon, gerçek bir her şeyde kullanılabilen nadir bir mikrofondur.

sE4400a Yarışması: Audio Media ile sE4400a Kazanın

Audio Media, dünyanın önde gelen profesyonel ses teknolojisi dergilerinden biridir. Audio Media'nın dijital versiyonu ÜCRETLİDİR. Eğer video için ses, yayın, internet sesi, canlı ses, multimedya, post prodüksiyon ve genel olarak ses teknolojileri konularına ilgi duyuyorsanız, buradan abone olabilir ve sE4400a kazanma şansı elde edebilirsiniz. Ödül çekilişi aylık olarak yapılır!

sE4400a Genel Bakış

sE 4400, 4 polar deseni olan bir mikrofona sahiptir: Kardioid, Hiperkardioid, 8 Şekli ve Omni. İki bas kesme seçeneği: 60Hz ve 120Hz. 10dB ve 20dB olmak üzere iki adet düşürme pedi. Gövde çok küçük... çok küçük, ancak hala çift diyaframli 1" kapsülü ve tüm üst kalite elektronikleri ve anahtarları barındırmayı başarıyor. Bu düz, yuvarlatılmış kenarlı gövde tasarımı, mikrofonun bir davul derisine veya gitar kabına düz bir şekilde yerleştirilmesine veya bir kick davulunun zarına itilmesine izin verir. Ayrıca, sung vokalleri ve seslendirme çalışmaları için idealdir, çünkü türünün en küçük mikrofonu olmasına rağmen, tam yüz olarak kullanıldığında hala "büyük" görünür. Kalınlığı 3/4" ten daha az olup, elinizin avucuna sığar.

sE4400a, aydınlatma gerektiren canlı sahne, tiyatro, TV ve yayın uygulamaları için ideal olan benzersiz, siyah, yansıtmayan, iz bırakmayan kauçuk kaplamaya sahiptir.

Son olarak, kapsül, neredeyse 2 yıl süren piyasa öncesi testlerle profesyonel stüdyolar ve yayıncılarla özel olarak ayarlanmıştır ve gerçekten çok az mikrofonun sahip olabileceği bir şeydir; gerçek her işi yapabilen mikrofon. Bir mühendisin herhangi bir işi halledebilecek bir mikrofona uzanabileceğini bilmesi gereken profesyonel stüdyo veya yayın uygulamaları için hayati önem taşırken, bütçesi sınırlı olan ev stüdyo kullanıcısı için her duruma uyacak bir mikrofon ihtiyacı vardır. Mikrofon çok işlevlidir ancak karmaşık değildir, ses pürüzsüz ve hoş bir şekildedir ve sE mikrofonların hepsinde olduğu gibi kapsüller el yapımı ve sonra bireysel olarak ayarlandığından, otomatik makinelerle üretilen çoğu modern mikrofonun aşırı vurgulanan tiz üstleri olmamasından kaynaklanan avantajlara sahiptir.

Benzersiz bir şok montajı ile birlikte gelir, böylece monteli mikrofonu küçük alanlara sığdırabilir veya şok klibini ters çevirerek mikrofonu tamamen şok montajının dışına çıkarabilirsiniz, böylece yakın mikrofonlama uygulamaları veya vokaller için kullanabilirsiniz. Ayrıca tam, çelik tak

viyeli, siyah alüminyum, sE imzalı uçuş çantası ile birlikte gelir.

Özellikler:

  • Frekans Tepkisi: 20Hz-20KHz
  • Hassasiyet: 14.1mv/pa-37db ± 1dB
  • Polar Desen: Kardioid, 8 Şekli, Omni, Süperkardioid
  • Empedans: ≤ 50 Ohm
  • Eşdeğer Gürültü Seviyesi: 17dB(A ağırlıklı)
  • 0.5% THD@1000Hz için Maksimum SPL: 130dB
  • Güç İhtiyacı: 48V±4V fantom güç
  • Bağlantı Noktası: 3-pin

sE 4400a Condenser Mikrofon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Condenser Mikrofonlar Çok Satanlar